Annonce
Juelsminde

Juelsminde skal sikres mod oversvømmelser - læserne debatterede hvordan

Arkivfoto: Mads Dalegaard
Juelsmindes kyst skal sikres mod fremtidige oversvømmelser - spørgsmålet er bare hvordan. Tirsdag aften var avisen vært ved en online-debat om emnet på Horsens Folkeblads facebookside.

Juelsminde: Juelsminde-borgerne skal gerne kunne gå tørskoede rundt i havnebyen, også selvom vandet når op til 2,5 meter over daglig vande.

Derfor skal et nyt dige beskytte byen mod fremtidige oversvømmelser, men præcist hvordan og til hvilken pris er endnu ikke afgjort. Med udsigt til stiftelsen af et nyt digelag i august er beslutningen dog rykket tættere på - en beslutning som kommer til at påvirke mere end 1100 lodsejere, der alle skal være med til at finansiere projektet.

Avisen var tirsdag aften vært ved en online-debat om emnet. Her kunne læserne give deres mening til kende i kommentarsporet og stille spørgsmål til vores panel. Du genlæse debatten på Horsens Folkeblads facebookside eller ved at klikke her.

Annonce

Panelet bestod af byrådsmedlem for Socialdemokratiet Liselotte Hillestrøm, byrådsmedlem for Venstre og tidligere havnefoged i Juelsminde Carsten Clausen, lodsejer Bent Alminde samt Per Nørmark fra teknisk forvaltning i Hedensted Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Megascope: Vi holder åbent, til vi får et påbud om at lukke

Horsens

Se videoen: Borgmester om nedlukning - Jeg er ærgerlig og ked af det

Horsens

Få overblikket: Disse skoler og institutioner i Sønderbro Sogn kan blive ramt af nedlukningen

Horsens

Se kortet: Så mange skal være smittede, før dit sogn lukker ned

Annonce