Annonce
Odder

Deler penge ud: Kvickly opfordrer til at købe ind i alle byens butikker

Kvickly-direktør Arne Sørensen (t.h.) og salgschef Lars Oksfeldt oplever, at kunderne gerne vil forkæle sig selv, og modsat andre brancher har varehuset i Odder udsigt til et kanonår. Nu vil varehuset gerne forære en million kroner til foreningslivet, hvis borgerne handler lokalt. Arkivfoto: Axel Schütt
Varehuset vil forære en million kroner til foreninger, hvis kunderne bruger alle lokalsamfundets forretninger. Der er gavekort i gevinst, hvis man samler boner.
Annonce

Odder: Kvickly har haft et fantastisk år, og varehuset vil gerne give noget tilbage til byen. Så hvis borgerne køber ind for mindst en million kroner i alle byens forretninger, så vil Kvickly udlodde en million kroner til de foreninger, der er blevet ramt af corona-restriktioner.

- Det er et godt signal at sende, hvis vi kan stå sammen som by. Så kan folk i andre byer se, at vi står sammen i Odder, og at det er et godt sted at bosætte sig, siger Arne Sørensen, der er direktør i Kvickly.

Han mener, at det er vigtigt, at Odder bliver ved med at have et godt handels- og foreningsliv. Og det kræver sammenhold. Ideen opstod, da varehusets bestyrelse holdt møde i sidste uge.


Det er et et godt signal at sende, hvis vi kan stå sammen som by.

Arne Sørensen, direktør


- Vi er selv en af de brancher, der under de særlige omstændigheder i år har haft det godt. Vi kan se frem til den bedste omsætning nogensinde. Men vi snakkede om, at corona driller alle mulige steder. Flere i bestyrelsen kender til klubber og foreninger, hvor medlemmer har meldt sig ud, fordi de ikke får ret meget for kontingentet i år. Det er synd, for vi har egentlig foreningsmuligheder indenfor alt, der er sport, rollespil og esport til de unge, siger Arne Sørensen.

Annonce

De ældre bliver væk

- I bowlingcenteret er der også flere af de ældre, der har meldt sig ud. Så snakkede vi om, at vi kunne hjælpe foreninger med støtte til kontingentnedsættelse, en sommerfest eller noget andet, tilføjer Arne Sørensen.

Bestyrelsen besluttede at afsætte en million kroner, så hjælpen virkelig kan komme til at betyde noget. Og så blev der tænkt videre for at få endnu mere ud af ideen.

- Vi går sammen med Køb Odder og får kunderne til at købe lokalt. De skal købe julegaver og udsalgsvarer og smide bonen eller en bonkopi ned i en stor postkasse, vi stiller op i vores forhal. De skal skrive navn og telefonnummer på bonen, og så trækker vi lod om gavekort til byens butikker og Køb Odder, siger Arne Sørensen.

Annonce

Kan vinde gavekort

Kampagnen løber til 1. februar, og Arne Sørensen er slet ikke i tvivl om, at der nok skal blive samlet tilstrækkeligt med boner.

- Vi har først skrevet ud til butikkerne i weekenden, så vi ved ikke, hvor mange gavekort, der kommer. Det er tanken, at foreningerne skal søge om støtte, men vi skal lige have fundet ud af hvordan. De skal måske lave en modydelse, det kunne være en aktivitet på Torvet, så der sker noget i byen. Vi tager nok Køb Odder og en fra kommunen med på råd, så vi kan støtte de foreninger, der har brug for det, siger Arne Sørensen.

Travlheden i Kvickly fortsatte også i søndags og fik endda folk til at advare om lange køer i Facebook-gruppen 8300 Hjælp Odder.

- Folk har samlet skrabelodder med rabat, som kunne indløses søndag. Det var fuldstændig vildt. Det er fedt, men også udfordrende, og folk skal huske at holde afstand. De skal helst komme uden at have tre unger med, og dem, der ikke kan lide, der er mange mennesker, skal komme om morgenen eller aftenen, anbefaler Arne Sørensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce