Annonce
Debat

Dejligt, at Dansk Folkeparti allerede nu vælger at støtte vores forslag om en mere uvildig borgerrådgivning

Lars Jensen. Arkivfoto

Læserbrev: Allan Petersen (DF) skal have tak for sin optimisme, når han forudser et rigtigt godt valg for Konservative, når vi til november skal sammensætte et nyt byråd (læserbrevet "Vi vil gerne støtte jer i denne sag til glæde for vores borgere", red.)

Og rigtigt godt bliver det for kommunens borgere, hvis Allan Petersen får ret i sin formodning om, at det nye byråd også vil tælle konservative stemmer. For han har jo helt ret i, at det er byrådets medlemmer, der fremsætter forslag og træffer beslutninger om alt fra den kommunale økonomi til vores grønne profil.

Også selvom vi i Det konservative Folkeparti bryster os af, at forslag, som er groet i vores baghave - Grønt Råd, undersøgelse af beskæftigelsesområdet, veteranpolitik, aktivitetspulje til plejehjem, regulativ for tomgangsreglen for at nævne nogle få - alle er blevet gennemført i denne valgperiode.

Annonce

Så det er på høje tid, at der kommer lidt fornuft ind i byrådet, så vi kan sætte gang i arbejdet med at skabe en reel forandring i Hedensted - både politisk og administrativt.

Derfor er det også glædeligt, at DF anerkender, at det ikke er en optimal løsning med en borgervejleder, der er ansat af kommunen og fungerer i tæt samarbejde med den øvrige forvaltning.

Det kan naturligvis være en foreløbig løsning. For resten af flertalsgruppen i byrådet har længe været arge modstandere af at give borgerne mere lige vilkår, når de kommer i klemme i systemet.

Derfor også dejligt, at Dansk Folkeparti allerede nu vælger at støtte vores forslag om en mere uvildig borgerrådgivning.

For det er naturligvis svært for en ansat i kommunens socialforvaltning at fortælle sine kolleger, hvis de bevæger sig ud ad et forkert spor og er i gang med at træffe beslutninger, der med stor sandsynlighed vil udløse en ankesag, som kommunen vil tabe. Akkurat som det er sket så mange gange før i den forløbne valgperiode. Derfor kan en borgervejleder i kommunalt regi næsten betegnes som vildledning.


Jeg har min bekymring for den politik, som skal gøre glæde for vores borgere. I hvert fald hvis det røde flertal fortsætter med stemmer fra DF.

Lars Jensen


Jeg har min bekymring for den politik, som skal gøre glæde for vores borgere. I hvert fald hvis det røde flertal fortsætter med stemmer fra DF.

For som DF siger "har det ikke været en nem opgave". Så håbet er, at vi kan få et blåt flertal med konservative stemmer for at give glæde til vores borgere.

Jeg vil arbejde for at skabe en kommune, som hjælper og yder omsorg, hvor alle borgere føler sig værdsat og mødes med respekt.

Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Aktindsigt afslører: Byrådet blev holdt i uvished i 200 dage i omdiskuteret vej-sag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Hård straf venter for synderne: De første ølkastere på Casa Arena er identificeret

Horsens For abonnenter

Retssag om inddrivelse af narkogæld tegner et billede af et barskt miljø i Horsens

AC Horsens

Han var helt, skurk og ti centimeter fra at gøre de godt igen mod VB: Ærlig Sigurdarson havde svært ved at slippe uheldig hovedrolle forud for HB Køge-opgør

Hedensted

Lokal frisør er blevet selvstændig: Er rykket ind i salon Maria G. i Løsning

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

HH Elite For abonnenter

Tjubang-håndbold og koncentrationssvigt: Derfor tabte HH Elite først og fremmest til sig selv i snævert nederlag

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Horsens

Politiet efter seriehærværk i Brædstrup: Nogen må vide noget

Heunicke om hurtig smittestigning: Flere skal vaccineres nu

Sport

Stort drama venter i lokal serie 3-pulje: Få det fulde overblik over hvilke seriehold, der har noget på spil i efterårets sidste spillerunde

Horsens For abonnenter

Studerende snupper 84-årige Pers parkeringsmulighed: Jeg ved godt, jeg ikke har krav på en p-plads, men jeg er afhængig af min bil

Østjylland

Se videoen: Så brandhærget er fabrikken i Galten

Annonce