Annonce
Debat

Debat: Vil R ødelægge det danske arbejdsmarked?

Debat: Den radikale leder  Sofie Carsten Nielsen og hendes parti er ude i et bemærkelsesværdigt soloridt.

Hun og partiet er åbne over for EU-lovgivning om lønninger og har, må man forstå, ikke nogen hellige køer på det område.

Det er bemærkelsesværdigt, at hvor de fleste andre partier, juridiske eksperter, arbejdsgivere og fagforeninger står side om side i modstanden mod en EU-bestemt mindsteløn, ja så er Radikale Venstre åbenbart klogere end alle andre - tilsammen.

Annonce

Andre EU-lande har allerede nationale mindstelønninger, Tyskland for eksempel, og se, hvad der sker der. Flere og flere tyskere oplever, at den tidligere overenskomstbestemte løn bliver erstattet af national mindsteløn. En løn, de ikke kan leve af. En løn, der gør, at mange er nødt til at have flere job blot for at kunne tjene til dagen og vejen.


Det er et ualmindeligt ansvarsløst angreb på den danske model og dermed på det danske arbejdsmarked. Lad os håbe, at Radikale Venstre og Sofie Carsten Nielsen besinder sig.

Fra debatindlægget


Er det virkelig den vej, Radikale Venstre og Sofie Carsten Nielsen ønsker, at Danmark skal gå?

Skal Danmark opdeles i et A- og B- hold, hvor uligheden bliver større og større? Hvor lavindkomstgrupper skal betale for, at de velstillede får endnu mere?

Gennem årene har Radikale Venstre gentagne gange gjort opmærksom på, at partiet ikke er den almindelige lønmodtagers ven, men at det skulle gå så galt, tror jeg ikke, at nogen havde forventet.

Det er et ualmindeligt ansvarsløst angreb på den danske model og dermed på det danske arbejdsmarked. Lad os håbe, at Radikale Venstre og Sofie Carsten Nielsen besinder sig og bakker op om den fælles danske holdning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Enner Mark Fængsel skal have ny leder

Annonce