Annonce
Debat

Debat: Raabjerg Madsen er på glatis

Annonce

Udlændinge: Hvis nogen skulle have lyst til at se en politiker på glatis, så kan det stærkt anbefales at finde et klip fra Debatten på DR2, hvor socialdemokraten Christian Raabjerg Madsen forsøger at forklare, at når regeringen og dens røde støttepartier ændrer reglerne, så en flygtning, som ellers ikke har noget opholdsgrundlag i Danmark og skal rejse hjem, nu alligevel kan blive her i landet, hvis bare han er i beskæftigelse, så er det skam ikke en lempelse af udlændingepolitikken. Det er blot erhvervspolitik!

Go daw mand, økseskaft. Det slipper Raabjerg Madsen selvsagt ikke godt fra. For interesserede kan klippet bl.a. ses på Debattens Facebookside 4. december.

Regeringens nye lempelse betyder helt konkret, at en somalisk buschauffør med kone og syv børn nu kan blive i Danmark i stedet for at rejse hjem til Somalia, som han ellers var blevet bedt om. Det er et markant politisk kursskifte i forhold til den hjemsendelsespolitik, som DF ellers fik kæmpet igennem for lidt over et år siden.

Raabjerg Madsen slipper heller ikke godt fra et indlæg her i avisen 11. december, hvor han anklager min partiformand Kristian Thulesen Dahl for at ”føre danskerne bag lyset”, når han bebrejder Mette Frederiksens regering for ikke at have tilstrækkeligt fokus på vore ældre medborgeres vilkår. Regeringen har haft mere travlt med at finde penge til daginstitutioner og udlændinge, som ikke arbejder. Det er en politisk prioritering. Så stå dog ved den!

Faktum er, at med den seneste finanslov øremærkes der sølle 125 millioner kroner til ældreområdet. På sidste års finanslov, som DF var med til at lave, blev der afsat 1,5 milliarder kroner til at give et løft til folke- og førtidspensionisters økonomiske råderum.

Det har Ældre Sagen kaldt for ”et historisk løft”. Socialdemokraternes finanslov i år ”svigter de svageste ældre”, skriver Ældre Sagen i en pressemeddelelse, og Ældre Sagens direktør Bjarne Hastrup har konkluderet, at den tidligere regering og Dansk Folkeparti i langt højere grad huskede ældre i de tidligere års finanslove.

Men Ældre Sagen fører måske også danskerne bag lyset, Christian Raabjerg Madsen?

Rene Christensen, Dansk Folkeparti.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Hedensted For abonnenter

Lancerer højvandsplan med diger og klitter i Juelsminde: Se hvad der er på idebrættet for havn og tre kyststrækninger

Annonce