Annonce
Debat

Debat: Lys forude for Venstre

Annonce

Debat: I Venstres bagland har vi nu forstået, hvad Inger Støjberg vil. Vi behøver ikke gentagelser. Efter hendes tale på det ekstraordinære landsmøde ved vi, at hun ønsker at bruge sin platform i Venstre til at markedsføre sine egne ideer om, hvad udlændingepolitik er for en størrelse.

Det har fået mig til at tænke på, hvad John F. Kennedy sagde ved sin tiltrædelse som præsident, nemlig “Spørg ikke, hvad dit land kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for dit land”.

Det kunne inspirere til at sige til Støjberg “Spørg ikke, hvad Venstre kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for Venstre”. Dit parti har givet dig en platform, hvor du kunne udfolde dig. Det har du gjort. Men hvad har du gjort for dit parti?

Find nu ud af, hvad du vil. Er det i Venstre, så er du velkommen, men så må det ske med respekt for den helhed, som vort parti er, også i udlændingespørgsmål som vor formand klart har formuleret, hvad vi står for.

Vil du hellere være hos Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige og kæmpe for, at Danmark meldes ud af EU, så er det dér, du skal boltre dig.

For os i Venstre er der lys forude. Og vi er mange, der bakker op om vor formand og den nye næstformand. Og mange, der bakker op vort fynske fyrtårn Lars Chr. Lilleholt, som klart har formuleret sin loyalitet overfor partiets formand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Se videoen: Skarpheden manglede - AC Horsens satsede men måtte nøjes med 0-0 mod VB

Horsens

Nyt testcenter på vej: Om få dage kan man få lavet en kviktest i Brædstrup

Danmark

Politikere er ikke i særlig kategori: Middelfarts 46-årige borgmester lod sig covid-19-vaccinere på samme tid som plejehjemsbeboere

Annonce