Annonce
Horsens

De udvider og udvider - det begyndte med én forretning - nu vil langt flere handle luksus-genbrug

Idémageren bag reshoppit.dk, Camilla Kongshøft (t.h.) og butikschef Stine Nielsen, viser rundt i forretningen på Vårsøvej, hvor man på grund af efterspørgsel nu udvider med 100 stande og med en større børneafdeling. Foto: Line Kyed
Endnu engang må reshoppit.dk sande, at horsensianerne er til genbrug. Nu udvider firmaet igen og denne gang også for at få plads til tøj og ting til børn.

Horsens: Det vejlensiske firma reshoppit.dk åbnede i 2017 på Nygårdsvej i Horsens.

Sidste år måtte firmaet så for første gang se sig overhalet af horsensianernes hang til luksusgenbrug. Lokalerne, de havde lejet, var blevet alt for små.

Derfor flyttede de i august ind i større lokaler tættere på midtbyen, til Vårsøvej 6.

Annonce

Men nu er det så galt igen. Butikken mangler plads. Denne gang bliver man dog på adressen, fortæller distriktsleder i reshoppit.dk, Camilla Kongshøft. I stedet udvider man ved at tage  forretningens førstesal i brug.

For Camilla Kongshøft er udviklingen endnu et bevis på, at Horsens er opmærksom på genbrug, også når det gælder genbrug i den lidt dyrere prisklasse - mærkevarer og -tøj.

- Inden vi åbnede i Horsens, var jeg faktisk lidt i tvivl, om Horsens var klar til den her form for dyrere genbrugsvarer. Men den tanke har jeg for længst kastet fra mig. Vi kan mærke, at efterspørgslen er stor i Horsens, og at butikken tiltrækker en del købestærke børnefamilier, siger hun.

Fra 200 til 300 stande

Hos reshoppit.dk kan privatpersoner sælge deres brugte mærketøj, accessories og boligtilbehør. Da man rykkede til større lokaler i 2020, var det for at få plads til yderligere 50 stande, i alt 200.

I den ene ende af forretningen er man i gang med at skabe mere plads til børneting og -tøj under betegnelsen Little reshoppit.dk. Det er efterspørgsel, der har fået folkene bag reshoppit.dk til at omrokere og udvide med en førstesal i Vårsøvej-lokalet. Foto: Line Kyed

Nu har Camilla Kongshøft så erfaret, at også børnetøj og -ting er efterspurgte varer, og det har man taget konsekvensen af. Samtidig er der opstået et behov for at udvide med ekstra stande i den eksisterende del af reshoppit.dk-butik.

- Den bagerste del af stueetagen bliver til Little reshoppit.dk - altså en børneafdeling med tøj, ting og bøger, fortæller Camilla Kongshøft.

På den kommende førstesal på Vårsøvej er man netop gået i gang med at skabe plads til endnu mere standleje, 100 ekstra, så stedet i alt kommer til at indeholde 300 stande.

Annonce

Mere end eget behov

Camilla Kongshøft er idémageren bag reshoppit.dk og har været gift med Jesper Friis, der åbnede den første reshoppit.dk, i Vejle, i 2015 og en tilsvarende forretning i Herning i 2016. Siden har Camilla Kongshøft arbejdet med at forny de indtil videre fire Reshoppit, og ejerkredsen er udvidet med folkene bag Dansk Outlet.

I dag tilhører de i alt fire reshoppit.dk-butikker anpartsselskabet Market Point, der er ejet af JP 20 Holding ApS og Sindico Group A/S.

Camilla Kongshøft forklarer, at hun forud for 2015 havde et behov for at komme af med noget af alt det børnetøj, hendes egne børn var vokset ud af.

- Det er ud af det behov, at jeg skabte reshoppit.dk, siger hun, der mere end nogensinde før føler sig bakket op af befolkningen.

- I takt med, at vi alle tænker mere på at passe på kloden og kigger mere kritisk på forbrugskulturen og overforbrug, bliver der i den sammenhæng også set i vores retning - altså i retning af de typer af  butikker, der passer ind i den kontekst. Samtidig bliver klimaet diskuteret på den politiske scene. Alt det til sammen kan vi naturligvis mærke hos os, fortæller Camilla Kongshøft.

Den opgraderede reshoppit.dk står klar fra 30. september.

Inden vi åbnede i Horsens, var jeg faktisk lidt i tvivl, om Horsens var klar til den her form for dyrere genbrugsvarer.

Camilla Kongshøft






Annonce
Horsens

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Horsens For abonnenter

Aktindsigt afslører: Byrådet blev holdt i uvished i 200 dage i omdiskuteret vej-sag

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Onsdagens coronatal: 1871 nye smittede det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
AC Horsens

Hård straf venter for synderne: De første ølkastere på Casa Arena er identificeret

Horsens For abonnenter

Retssag om inddrivelse af narkogæld tegner et billede af et barskt miljø i Horsens

Ikast-Brande

Politiet søger vidner: Mand udsat for røveriforsøg i eget hjem

AC Horsens

Han var helt, skurk og ti centimeter fra at gøre det godt igen mod VB: Ærlig Sigurdarson havde svært ved at slippe uheldig hovedrolle

Hundredvis af brandmænd skal nu testes for PFOS

HH Elite For abonnenter

Tjubang-håndbold og koncentrationssvigt: Derfor tabte HH Elite først og fremmest til sig selv i snævert nederlag

Hedensted

Fakkeltog aflyst i sidste øjeblik: Arrangører er bange for at optrappe konflikt

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Hedensted

Lokal frisør er blevet selvstændig: Er rykket ind i salon Maria G. i Løsning

Heunicke om hurtig smittestigning: Flere skal vaccineres nu

Sport

Stort drama venter i lokal serie 3-pulje: Få det fulde overblik over hvilke seriehold, der har noget på spil i efterårets sidste spillerunde

Horsens For abonnenter

Studerende snupper 84-årige Pers parkeringsmulighed: Jeg ved godt, jeg ikke har krav på en p-plads, men jeg er afhængig af min bil

Østjylland

Se videoen: Så brandhærget er fabrikken i Galten

Annonce