Annonce
Brædstrup

De små synger i kirkerummet

Babysalmesang er blevet populært, og nu kan de små medborgere i Brædstrup-området igen få mulighed for at opleve musik i kirken. Arkivfoto: Morten Pape
Annonce

Brædstrup: Tirsdag 1. september 2020 begynder et nyt hold med babysalmesang i Brædstrup Kirke.

Det er i de senere år blevet meget populært at gå til babysalmesang, og nu kan de nye medborgere i Brædstrup på ny få mulighed for at tilmelde sig et forløb med sangskriver og musiker Tine Mynster, der har stor erfaring med at skabe musikalske oplevelser for små størrelser.

Selvom børnene er babyer, kan de sagtens få noget ud af at gå til salmesang, lyder det fra arrangørerne. Musik skaber glæde, og selv helt små børn vil ganske hurtigt kunne genkende salmer og sange. Babysalmesang handler også om det tætte samvær mellem forældre og barn igennem musikken. Efter babysalmesangen i kirken er der kaffe i sognehuset.

Det er gratis at være med, men på grund af deltagerbegrænsning er tilmelding nødvendig til kirkekontoret i Brædstrup på tlf. 75 75 37 24 eller mail: braedstrup.sogn@km.dk

Babysalmesang i Brædstrup Kirke er for alle børn i alderen 0-12 måneder fra Brædstrup, Grædstrup, Sønder Vissing, Tønning og Træden sogne - og en medbragt forælder.

Holdet begynder 1. september kl. 9.30 og fortsætter de følgende fem tirsdage.

Annonce
Annonce
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Østjylland

Coronavirus viser tænder: Der er enorme forskelle i smittespredningen i de østjyske kommuner

Annonce