Annonce
112

De fleste valgplakater er væk - men mindst én kandidat hænger stadig i lygtepælene

Disse valgplakater hænger stadig her på Nordrevej, dagen efter at de ifølge reglerne skulle være taget ned. De bliver taget ned hurtigst muligt, forsikrer kandidaten, Birte M. Andersen. Foto: Kathrine Jensen
Enkelte af Venstre-kandidaten Birte M. Andersens valgplakater er dagen efter deadline ikke taget ned. Kandidaten beklager fejlen. - De vil blive fjernet hurtigst muligt, siger hun.

Horsens: Generelt har politikerne været dygtige til at fjerne deres valgplakater efter EP-valget 26. maj og folketingsvalget 5. juni. Enkelte plakater hænger dog stadig i lygtepælene dagen efter, de skulle være taget ned.

Deadline for nedtagningen af plakater var torsdag ved midnat, men Folkebladet spottede fredag eftermiddag omtrent et dusin af Venstre-kandidaten Birte M. Andersens valgplakater på Nordrevej i Tyrsted og på Fabrikvej i midtbyen.

Det er Horsens Kommunes afdeling for affald og trafik, der holder øje med opsætning og nedtagning af valgplakater, og herfra lyder det, at man vil tage affære senest på mandag.

- Når vi hører om plakater, der ikke er taget ned, tager vi kontakt til partiet og giver en pæn reminder. De får en dags tid til selv at pille plakaten ned, og sker det ikke, piller vi den ned og sender regningen til partiet, siger afdelingsleder Allan Lyng Hansen, der generelt er meget tilfreds med nedtagningen af plakater i forbindelse med de to netop overståede valg.

- Partierne har været rigtig gode til det. Jeg kørte lige en tur i aftes i midtbyen, og jeg så ikke en eneste plakat. Langt det meste er væk, konstaterer han.

Birte M. Andersen beklager, at ikke alle hendes valgplakater er taget ned.

- Det lyder ikke godt. Det er en fejl, og de skal selvfølgelig tages ned. Der er sat mange plakater op, og det tyder på, at vi nogle steder har mistet overblikket. Det får vi rettet op på hurtigst muligt, siger hun.

Annonce
Kultur For abonnenter

Holder langemand i ro lidt endnu: Det Gule Pakhus håber på, at en "helt" træder ind på scenen

Danmark

Lørdagens coronatal: Antal indlagte når højeste niveau i en måned

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Sjuskede trailerparkeringer på Smedetorv: Spærrer ledige p-pladser for beboerne

Navne For abonnenter

Florin løftede stemningen i hvert rum han indtog: Kom til Danmark for at sikre sin fremtidige familie et bedre liv - og nåede det inden sin alt for tidlige død

Sport

Nyindkøb gav pote: HIC moste BK Amager og kunne endelig rotere spillerne i forløsende storsejr

Danmark For abonnenter

Kendisser på stemmesedlen har en fordel, men ingen nem genvej til valg

75-årigt kærestepar var blandt ofrene i Kongsberg-angreb

Hedensted For abonnenter

Institutions opkøb af huse bekymrer i landsby: Det er godt, at de er her, men det kan blive for meget

Horsens

17-årig mand opsøgt af større gruppe på egen bopæl og overfaldet med golfkølle: Politiet er talstærkt til stede på Hybenvej

Horsens For abonnenter

Her er området, hvor en ny skov ved Hansted skal rejses: Men hvad med vores udsigter og vores landbrug, spørger lodsejere

Kristendemokraternes formand: Pilen peger på Pape

Kultur

Anbefaling: Fem forrygende serier til sofa og regnvejr

I øvrigt mener jeg For abonnenter

Digital sejr ad helvede til: Blæs projekt brugervenlighed i gang

Horsens

Nu bliver Gudenåen genskabt: Første etape bliver 600.000 kr. billigere end forventet

Annonce