Annonce
112

De fleste valgplakater er væk - men mindst én kandidat hænger stadig i lygtepælene

Disse valgplakater hænger stadig her på Nordrevej, dagen efter at de ifølge reglerne skulle være taget ned. De bliver taget ned hurtigst muligt, forsikrer kandidaten, Birte M. Andersen. Foto: Kathrine Jensen
Enkelte af Venstre-kandidaten Birte M. Andersens valgplakater er dagen efter deadline ikke taget ned. Kandidaten beklager fejlen. - De vil blive fjernet hurtigst muligt, siger hun.

Horsens: Generelt har politikerne været dygtige til at fjerne deres valgplakater efter EP-valget 26. maj og folketingsvalget 5. juni. Enkelte plakater hænger dog stadig i lygtepælene dagen efter, de skulle være taget ned.

Deadline for nedtagningen af plakater var torsdag ved midnat, men Folkebladet spottede fredag eftermiddag omtrent et dusin af Venstre-kandidaten Birte M. Andersens valgplakater på Nordrevej i Tyrsted og på Fabrikvej i midtbyen.

Det er Horsens Kommunes afdeling for affald og trafik, der holder øje med opsætning og nedtagning af valgplakater, og herfra lyder det, at man vil tage affære senest på mandag.

- Når vi hører om plakater, der ikke er taget ned, tager vi kontakt til partiet og giver en pæn reminder. De får en dags tid til selv at pille plakaten ned, og sker det ikke, piller vi den ned og sender regningen til partiet, siger afdelingsleder Allan Lyng Hansen, der generelt er meget tilfreds med nedtagningen af plakater i forbindelse med de to netop overståede valg.

- Partierne har været rigtig gode til det. Jeg kørte lige en tur i aftes i midtbyen, og jeg så ikke en eneste plakat. Langt det meste er væk, konstaterer han.

Birte M. Andersen beklager, at ikke alle hendes valgplakater er taget ned.

- Det lyder ikke godt. Det er en fejl, og de skal selvfølgelig tages ned. Der er sat mange plakater op, og det tyder på, at vi nogle steder har mistet overblikket. Det får vi rettet op på hurtigst muligt, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nama Parken har fået låg på toppen

Danmark

Unik flyvetur i lukket luftrum: Se lufthavn fra oven

Annonce