Annonce
Debat

De fartdæmpende øer er store og udmærkede - det er opkørslerne og nedkørslerne, som er alt for korte og bratte

Leif Kristensen. Arkivfoto

Læserbrev: Fartdæmpende foranstaltninger kan være og er påkrævet i bysamfund af sikkerhedsmæssige årsager, det være sig for skolebørn samt ældre personer, ja, selv yngre personer kan det være godt for.

Nu fik vi to stk. nye fartdæmpende øer samt nogle flere andre steder her i Egebjerg efter fjernvarmen med den nye asfalt.

De to steder, den er gal med, er Egebjergvej-Egedalsvej-krydset og Rådvedvej-Egevej-krydset.

De fartdæmpende øer er store og udmærkede. Det er opkørslerne og nedkørslerne, som er alt for korte og bratte. Dette giver nogle voldsomme hop i bilerne selv ved fart på 20-30 km/t.

Det kan ikke være rigtigt, at vi her i Egebjerg skal affinde os med dette, da ingen, jeg skriver, ingen andre steder er der den slags fartdæmpende øer i Horsens Kommune eller for den sags skyld i andre kommuner, som har den slags fejllægninger.


Det kan ikke have sin rigtighed, at private bilister samt buschauffører, der dagligt kører her, skal have de knæk i ryggen ved gennemkørsel på vejene i Egebjerg.

Leif Kristensen


Det kan ikke have sin rigtighed, at private bilister samt buschauffører, der dagligt kører her, skal have de knæk i ryggen ved gennemkørsel på vejene i Egebjerg.

Så er der manglende anvisningstavler angående lav bro på Egebjergvej i Hansted. Der står et skilt mod nord på Egebjergvej lige efter lyskrydset Gl. Århusvej/Hovedgård. Men skiltet mangler ved skolen i Egebjerg.

Dette forårsager, at flere lastvogne såvel danske som udlændinge, der ikke er lokalkendt, men kører på GPS, må vende ved Hanstedvej, og så får skolen lastvognene forbi en gang mere.

Nu har Horsens Kommune lige før påske sat to stk. skilte op om lav bro 3,9 m på Rådvedvej og Sorthøjvej med henvisning til broen under Skanderborgvej. Man må spørge sig selv, altså ikke mig selv, men ham den ansvarlige for dette, om han aner, hvor problemet er. Det er så banebroen i Hansted på Egebjergvej, det drejer sig om.

At få ordnet de her problemer til det bedre her i Egebjerg kan ikke være så svært, da jeg lige har bemærket, at den fartdæmpende belægning i Kattesund-Hulvej-krydset i Horsens by er blevet raspet væk.

Det fik dog en levetid på et halvt års tid, så mon ikke Horsens Kommune også har råd til at ordne de småproblemer her i Egebjerg, som er store for os, som færdes her?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce