Annonce
Østjylland

David Nielsen slår fast: - Det bliver ikke mig, der skal være træner i FCK

David Nielsen står foran AGFs bænk når FC København på søndag gæster Aarhus. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
AGFs cheftræner lod efter søndagens 3-0-sejr over AC Horsens forstå, at spekulationerne om ham som den næste træner i FC København kan forstumme.
Annonce

FODBOLD: Det giver en masse rumsteren i skolegården når et job som cheftræner i FC København bliver ledigt.

Bragene har kunne høres hele vejen til Aarhus, hvor AGFs cheftræner David Nielsen af flere eksperter er blevet kaldt den oplagte afløser for fyrede Ståle Solbakken.

Hidtil har David Nielsen ikke ønsket at kommentere spekulationerne, men efter søndagens 3-0-sejr over AC Horsens slog AGF-træneren fast, at han bliver i Aarhus.


Derfor er det vigtigt, at man sætter pris på, hvor man er, og jeg er glad for at være her i AGF. Det er sødt af jer at nævne mig i sammenhæng med trænerjobbet i FCK, men det bliver ikke mig, der skal derover.

David Nielsen


- Det er meget simpelt for mig. Jeg har en aftale her og jeg er super glad for at være her. Jeg bruger ingen tid på trænersædet i FCK over hovedet.

- Men på et personligt plan er jeg ærgerlig over, at Ståle har mistet sit job. Han har været en vigtig person for mig i min trænergerning. Han har altid været sød og dygtig til at være åben for at snakke om valg og andre ting i min karriere. Men det viser bare hvilket job vi har, at han nu er fyret.

- Derfor er det vigtigt, at man sætter pris på, hvor man er, og jeg er glad for at være her i AGF. Det er sødt af jer at nævne mig i sammenhæng med trænerjobbet i FCK, men det bliver ikke mig, der skal derover, sagde David Nielsen, der dog ikke ønskede at svare på hvorvidt han er blevet kontaktet af københavnerne i den seneste uge.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Byrådet valgte den dyre løsning: Rundkørsel ved Lund får ekstra ben med direkte adgang til E45

Annonce