Annonce
Horsens

Dato for gågadefejring på plads: Borgmesteren lover to dages fest

Når den færdige gågade skal fejres i slutningen af august, bliver det med både lokale og nationale kunstnere og musikere. Foto: Morten Pape
Til årets nytårskur kunne borgmester Peter Sørensen (S) løfte sløret for datoen på den officielle fejring af den nye gågade samt nogle af de navne, der skal underholde.
Annonce

Horsens: Fejringen af den nye gågade kommer til at løbe af stablen noget forsinket 28. og 29 august, og det bliver med musik og underholdning for alle, lovede borgmesteren i sin nytårstale.

- Vi har aftalt med City Horsens at butikkerne holder åbent, og der bliver et musikprogram for alle aldre fra morgen til aften begge dage, lød det fra borgmesteren til årets nytårskur.

- Vi har aftalt med City Horsens at butikkerne holder åbne, og der bliver et musikprogram for alle aldre fra morgen til aften begge dage.

Peter Sørensen (S), borgmester.

Annonce

Joey Moe, Liga og Birthe Kjær

Tidsplanen for åbningen er rykket flere gange. Først var det planen, at gågaden skulle være færdigrenoveret til julehandlen i 2018, derefter kom der en melding om, at den blev udskudt til midten af 2019. Så besluttede man at opdele projektet yderligere, så hele gågaden ikke skulle graves op på én gang, og det forlængede projektet med yderligere et år. Derefter lød planen, at renoveringen skulle være færdig til 1. juli i år, men en uforudset installation af en skybrudsledning har igen skubbet projektet.

Men nu er der altså meldt en dato ud, og borgmesteren lover, at det bliver en fest uden lige, selvom han endnu ikke kan løfte sløret for hele programmet.

- Det bliver noget for alle. Noget rigtig hot for børnene, og for de unge kommer Joey Moe og Liga, og for mig den allerstørste nemlig Birthe Kjær mad big band, lød det begejstret.

Derudover er en række lokale entertainere som blandt andet skuespillere fra Komediehuset og elever fra musikskolen inviteret med til festligholdelse af åbningen, og selvom borgmesteren endnu ikke kan løfte sløret for flere navne, håber han på at skaffe en helt særlig musikalsk overraskelse til afslutningskoncerten.

- Vi arbejder på at få et af de helt store navne til at slutte af lørdag aften. Og uanset hvad, så bliver det to dage med musik fra morgen til aften og en fest for alle.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

AC Horsens spillede pænt i Brøndby - men Jonas Dals tropper var tandløse

Hedensted

Skoleleder efter forfærdelig ulykke under udflugt: - Vi kunne ikke have gjort noget anderledes

Coronavirus

Live: Professor opfordrer til at droppe daglige coronatal

Danmark For abonnenter

For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

AC Horsens

AC Horsens har flest sejre mod Brøndby, men Jonas Dal skruer ned for ambitionerne

Annonce