Annonce
Sport

Danskerklub ansætter ny tysker som cheftræner

Jan Siewert (i midten, til venstre for manden med briller og hat) var til stede på tilskuerpladserne, da Huddersfield i weekenden tabte til Manchester City.

Tyske Jan Siewert er ny mand i spidsen for Huddersfield, hvor landsmanden David Wagner for nylig stoppede.

Mathias "Zanka" Jørgensen, Philip Billing, Jonas Lössl og resten af spillertruppen i Premier League-klubben Huddersfield har fået ny cheftræner.

Mandag meddeler klubben på sin hjemmeside, at tyske Jan Siewert fremover skal stå i spidsen for holdet, der agerer bundprop i den bedste engelske række.

36-årige Siewert kommer fra en stilling som cheftræner for Bundesliga-klubben Dortmunds reservehold.

Tyskeren overtager trænergerningen i Huddersfield for landsmanden David Wagner, der tidligere i januar forlod samme stilling, og har fået en kontrakt, der løber frem til sommeren 2021.

Bestyrelsesformand i Huddersfield Dean Hoyle fortæller på klubbens hjemmeside, at man fik øjnene op for Siewert, da han var assistent- og ungdomstræner i den tyske klub Bochum for et par år siden, og at man allerede der tog kontakt til ham.

- Hans (Siewerts, red.) omdømme inden for fodbold er rigtig godt. Han er kendt som en træner med ambition, har mange kvaliteter og en stærk filosofi.

- Det var derfor heller ikke en overraskelse for os, da han blev ansat i en af verdens største klubber, Dortmund, siger Dean Hoyle.

Ifølge ham var David Wagner indforstået med, at klubben forberedte sig på fremtiden.

Jan Siewert var til stede på tilskuerpladserne, da Huddersfield i weekenden tabte til Manchester City med cifrene 0-3. Her agerede ungdomstræner Mark Hudson midlertidig cheftræner.

Danskerklubben ligger nederst i Premier League med 11 point efter 23 kampe. Holdet er uden sejr i de seneste ti ligakampe. Sidste gang, der blev sat tre point på kontoen, var mod Wolverhampton 25. november.

Jan Siewert får debut som Huddersfield-træner, når klubben møder Everton i Premier League 29. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Danmark

Hård straf for at bruge mobilen bag rattet: Så mange har fået et klip i kørekortet

Annonce