Annonce
Østjylland

Dansk-tysk udstilling med Randers-islæt

Billede fra Mette Juuls video: Poetch - A Culturel Exchange Between Denmark and Germany
Annonce

Aarhus/Randers: Søndag den 9. august byder 18 danske og tyske samtidskunstnere til fernisering på udstillingsprojektet Always Together — Mostly Happy i Aarhus. Udstillingen tæller to Randers-kunstnere – Mette Juul og Søren Hüttel - og byder på et  mix af kunstnere med meget forskellige praksisser.

- Jeg har blandt andet en video med på udstillingen om grænseboden Poetch. Da jeg som barn rejste med mine forældre, har jeg mange minder om slik, Nutella og grænsehandlen netop her, fortæller Mette Juul.

De inviterede kunstnere er Alisa Tsybina, Anna Grath, Anna Taina-Nielsen, Camilla Nørgård, Carsten Rabe, Hartmut Stockter, Jenny Schäfer, Jens Axel Beck, Lars Worm, Maram Ava, Mette Juul, Mette Kit Jensen, Merlin Reichart, Michelle Eistrup, Simon Riemer, Søren Hüttel, Tilman Walther og Ulla Hvejsel.

Projektet er en del af det Dansk-tyske venskabsår 2020 i samarbejde med Goethe-Instituttet og støttet af Den Danske ambassade i Berlin, City of Hamburg, Århus Kommune Kulturforvaltning og Statens Kunstfond.

Udstillingen er i to dele. Første del i Aarhus i Den Rå Hal, Godsbanen – anden del i Hamborg (Gängeviertel).

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Lars mener, at hans 150.000 burhøns har det fantastisk: Intet taler for at nedlægge produktionen

Annonce