Annonce
Sport

Dansk mester kommer i ringen to gange i julen

Morten Givskov fik blod på tanden med DM-sejren over Kasper Bertelsen i Holstebro. Her ses DABU's nye formand Lars Brovil sammen med Danmarks to bedste supersværvægtere. Foo: Søren Rommelhoff.

BK Vitus henter nordtyske modstandere til sit julestævne 14. december i Forum Horsens.

Horsens: Morten Givskov, 19-årig dansk mester i boksning, får ikke lov til at hvile på laurbærrene i juledagene.

BK Vitus henter nordtyske modstandere til sine boksere ved stævnet i Forum Horsens 14. december.

- Vi har også fået en forespørgsel om en kamp mod en englænder i Nykøbing Falster 28. december, og Morten Givskov er klar, siger hans træner Tor Claxton.

BK Vitus sender også sin anden danmarksmester Michael Nielsen i kamp 14. december kl. 20 på hjemmebane.

- Michael Nielsen skal også bokse 15. december på det jyske hold mod Sjælland, siger Tor Claxton. Derefter tager han på juleferie på Cuba hos sin kærestes familie. Han har fået en aftale med en cubansk klub i Havana, hvor han har fået lov at træne. Dermed møder han veltrimmet til de jyske mesterskaber i Vejle i januar.

- Vi håber, der kan klemmes en enkelt kamp ind i starten af januar som sidste afpudsning til JM, siger Tor Claxton.

BK Vitus sender også Philip Mørk og Kasper Walton i kamp ved hjemmestævnet.

- Derimod er jeg bange for, at Amer Rasinlic ikke kan blive sin øjenskade fra DM kvit, så han kan bokse ved vort eget stævne, siger Tor Claxton.

BK Vitus Odder bidrager også med et par boksere til stævnet i Horsens, bl.a. den danske mester i sværvægt Chris Andersen, der er opsat på at træne sig ned i letsværvægt til DM.

- Ved stævnet får vi besøg af den professionelle verdensmester Dina Thorslund, der vil overrække pokaler og skrive autografer, siger Tor Claxton.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce