Annoncørbetalt indhold

Dansk hverdag anno 2021 - Dét bruger vi tiden på

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Danskerne har i mange år været kendt for vores vikinge-mentalitet, vores ‘hygge’ og vores glæde ved øl. Men hvordan ser dansk hverdag egentlig ud anno 2021, og hvad bruger vi tiden på? Det kan du blive meget klogere på i denne artikel. Læs med!

Vikingerne var ikke bange for at tage fat og bruge kræfter, og det er danskerne sådan set heller ikke i dag. Ligesom i resten af Vesten arbejder vi nemlig en hel del, og det kan være en smule stressende. Men så er det godt, at vi er gode til at hygge os og slappe af, når vi har fri.

Annonce


Sådan slapper danskerne af i dag

I løbet af de sidste år er stress desværre blevet lidt af en folkesygdom, og derfor er det vigtigt, at danskerne har nogle metoder til at koble af. Det bruger vi i høj grad internettet til, fx ved at spille sjove og underholdende spil med en unibet kode.

Vi streamer også TV-serier som aldrig før, og det er efterhånden de færreste, som kobler af med flow TV. Om det er det ene eller det andet, man kobler af til, er imidlertid ikke så vigtigt. Det vigtigste er, at man faktisk kommer ned i gear og slår hjernen fra - så fungerer den nemlig meget bedre, når man skal bruge den igen.


Ud på vandet og tænke på noget andet

Danskerne kan til gengæld også godt lide at være aktive. Vandsport er en aktivitet, der til stadighed nyder stigende popularitet, og mange danskere vil gerne bevæge sig ud i det andet element. Det kan være i form af hyggelig padlen på et paddleboard eller en sejltur i kajak.

Det har forandret bybilledet en del i Danmark 2021. Her kan man nemlig ikke passere en kanal eller et havnebassin uden at få øje på en padlende dansker. Vi holder også af at springe i og tage en svømmetur side om side med de sejlende – vel at mærke mest i de varmere sæsoner.


Vi dyrker yoga og drikker øl

Danskerne er blevet glade for mindfulness og stressdæmpende aktiviteter. Der er fx en hel del, der dyrker yoga eller pilates op til flere gange om ugen. Det er en god måde at få ro på krop og tanker, så man kan være mere velfungerende i hverdagen. Det gør én bedre i stand til at være nærværende, hvor man nu er, og derfor får man glæde af det... ja, hvor som helst!


Derudover kan vi altså også godt lide en kold øl eller et godt glas vin. Det er en stor del af den danske ‘hygge’, at man har noget at samles om, og for mange er det noget godt at drikke. Men det kan selvfølgelig også være en kop kaffe, en friskpresset juice eller noget helt tredje.

Det vigtige er egentlig bare, at man har en “undskyldning” for at mødes, samtale og grine – det er nemlig et rigtig godt afbræk fra den mere alvorlige del af hverdagen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.