Annonce
Sport

Dansk fodbold holder stor fest i Horsens

Jon Dahl Tomasson og Ebbe Sand var en farlig angrebsduo på landsholdet. På lørdag er de på talerstolen sammen om talrentudvikling og anekdoter fra deres karriere. Foto: Scanpix.

Dansk Fodbold Award afvikles i Horsens lørdag. Der er fodboldkongres i Forum Horsens og DBU's årsmøde på søndag på Hotel Opus.

Horsens: Dansk fodbold rykker til Horsens i denne weekend.

DBU's nystartede "Fodboldens kongres" finder sted i Forum Horsens lørdag fra kl.9.45 til kl. 18.30.

Dansk Fodbold Award afvikles i Forum Horsens lørdag fra kl. 19.30, og søndag afvikler DBU sit årlige repræsentantskabsmøde på Hotel Opus i Horsens fra kl. 9.30 til 13.30.

Der er tilmeldt 1000 deltagere til Fodboldens kongres.

Det er en konference, der sætter lup på dansk fodbold med oplæg, workshops og debat om dansk fodbold.

DBU's formand Jesper Møller åbner fodboldkongressen, og kokken Claus Meyer fortæller om engagementet i Nykøbing Falster.

Simon Østergaard, Mette Korsgaard og Flemming Pedersen fortæller om de tre fagspor, og Flemming Berg fortæller om talentudvikling i DBU.

Ebbe Sand og Jon Dahl Tomasson, angrebsduo dengang landsholdet kunne lave mål, taler også om talentudvikling og fortæller anekdoter fra deres karrierer.

Det er optakten til den store fest, Dansk Fodbold Award, som også blev afviklet i Horsens sidste gang i 2017 med kåringer på samlebånd:

Årets spiller, årets kvindelige spiller, årets superligaspiller, årets mål, årets talent, årets kvindelige talent, årets træner, årets dommer osv.

Bo Henriksen er blandt de trænere, der er nomineret til årets træner, mens Mads-Kristoffer Kristoffersen er blandt de nominerede som årets dommer.

Dansk Fodbold Award har været afviklet siden 2006.

Blandt de mange kåringer er medlemmer af Hall of Fame. Henning Jensen blev indlemmet i 2018.

I 2017 blev Lone Smidt Nielsen og Susanne Augustesen indlemmet i Hall of Fame.

I år er der forlydender om, at Vejle Boldklub kommer til at spille en markant rolle omkring kåringerne.

DBU's repræsentantskabsmøde afvikles søndag på Hotel Opus. Det er markant, at DBU's bestyrelse er blevet skåret ned til syv medlemmer.

Markant er det også, at DBU kommer ud med et underskud, selv om Danmark var med til VM i fodbold i Rusland. Det er normalt en afgørende indtægtskilde for DBU, og det vil givetvis give anledning til debat oven på spillernes strejke i 2018. Det samme kan fyringen af DBU's administrerende direktør Claus Bretton Meyer.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce