Annonce
Erhverv

Dansk Boligbyg fra Horsens står bag østdansk projekt med 133 boliger

PH Park i Hørsholm omfatter 133 boliger i totalentreprise for Calum, der har udviklet projektet og videresolgt til Sampension. Visualisering: Kjaer & Richter
Horsens-firma går i gang med at opføre PH Park til sommer. De mange boliger i Hørsholm forventes færdige medio 2023.
Annonce

Horsens: Dansk Boligbyg med base i Horsens skal opføre 133 boliger på en tidligere hospitalsgrund midt i Hørsholm - tæt på en sø, bølgende landskab og gamle bøgetræer.

Det oplyser virksomheden i en pressemeddelelse.

Ambitionen er et område med kvalitetsbyggeri og fokus på fællesskaber, moderne boformer for alle generationer og familietyper samt en dagligdag med naturen helt tæt på.

Hospitalet, der tidligere lå på grunden, lukkede i 2011, og grunden fremstår efter nedrivningen som et grønt natur-areal.

Dansk Boligbyg går - hvis planen holder - i gang med byggeriet omkring sommerferien, og målet er at aflevere til bygherren midt i 2023.

Horsens-virksomheden opfører boligerne i totalentreprise for projektudvikleren Calum, der har solgt det videre til Sampension, lyder det i pressemeddelelsen.

Det samlede boligetageareal i PH Park udgør knap 14.000 kvadratmeter fordelt på to byggefelter. Dertil kommer 7000 kvadratmeter parkeringskælder.

Dansk Boligbyg har mere end 22 år på bagen og har altid haft hjemme i Horsens. Her i byen har man stået for eksempelvis Brahes Bakke, Rasmus Østergårds Have, NRGi House, Karetmagerlunden og Seniorbofælleskabet Sundbakken.

Firmaet har domicil på Erhvervsbyvej i Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Betjente slukkede brand i emhætte

Østjylland

Her er forklaringen på kaos: Regionen indkalder langt flere end der er vacciner til

Annonce