Annonce
Sport

Dansk angriber solgt for 134 millioner kroner + Lang pause til Roger Federer

Martin Braithwaite kan få debut på lørdag mod Eibar.

Martin Braithwaite, 28-årig dansk landsholdsangriber, er blevet solgt fra Leganes til FC Barcelona for 134 millioner kroner. Han går dermed Michael Laudrup, Allan Simonsen, Ronnie Ekelund og Thomas Christiansen i bedene. Han må kun spille i den spanske turnering i denne sæson. Hans kontrakt løber til 2024. I kontrakten står en klausul. Prisen for at sælge Martin Braithwaite er 300 millioner euro! Martin Briathwaite nåede at score 13 mål i 46 kampe i Leganes. Han er spilleberettiget med det samme og kan få debut allerede mod Eibar på lørdag.

Roger Federer har gennemgået en artiskopisk behandling af den knæskade, der har plaget ham i starten af sæsonen, og han risikerer en pause på flere måneder. Han har allerede meldt afbud til French Open.

Jakob Fuglsang åbnede sæsonen med at vinde 1. etape af Vuelta Andalucia.

Anna Lagerquist forlader Nykøbing Falder Håndbold efter tre sæsoner til sommer. Hun har benyttet en klausul i sin kontrakt.

Frederik Løchte Nielsen og hans makker Tim Puetz har fået en fin start på sæsonen. De er gået videre i Marseille med flere overraskende sejre.

Marcel Rømer sidder ude med karantæne hos Lyngby efter det gule kort mod FC Midtjylland.

Alvaro Odrizola får debut hos FC Bayern München mod Paderborn, fordi Benjamin Pavard og Jerome Boateng er ude med karantæne. Den spanske spiller er lejet hos Real Madrid.

Julian Brandt er ved at være klar igen hos Borussia Dortmund, der må undvære de skadede Marco Reus og Thomas Delaney.

Thomas Müller fra FC Bayern München har haft en samtale med OL-landstræner Stefan Kuntz om at repræsentere Tyskland ved OL i Japan til sommer.

Marcus Redford fra Manchester United er ude i to måneder med en skade.

Roger Federer må holde lang pause.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

To anholdt ved McDonald's og Jem & Fix: Politiet havde fået tip om udlejningsbil

Annonce