Annonce
Horsens

Danish Crown skifter fabriksdirektør i Horsens: Vi var ikke helt enige

Carsten Wengel tiltrådte som fabriksdirektør på slagteriet 1. december 2015. Allerede da havde han 15 års ledelses- erfaring fra større organisationer på cv?et, bl.a. fra Nissens i Horsens og Ib Andresen Industri i Vejle. Arkivfoto

Ifølge Danish Crown var virksomheden og den tidligere fabriksdirektør Carsten Wengel enige om lade vejene skilles.

Horsens: Carsten Wengel, som har været fabriksdirektør på svineslagteriet Danish Crown i Horsens siden 2015, er fratrådt.

Det fremgår af en kortfattet nyhed på koncernens hjemmeside, hvor forklaringen lyder:

- Vi har i en længere periode ikke været helt enige om, hvordan vi når frem til de aftalte mål for den daglige drift af slagteriet i Horsens.

- Derfor er vi nu enige om at lade vejene skilles, siger Per Laursen, produktionsdirektør i Danish Crown Pork.

Annonce
Jesper Frandsen overtager ledelsen af slagteriet i Horsens med virkning fra den 1. marts. Foto: Danish Crown

Den helt rigtige mand

Ny leder af slagteriet i Horsens bliver 43-årige Jesper Frandsen, som de seneste knap fem år har været fabrikschef på slagteriet i Ringsted.

Han er uddannet slagter på det daværende slagteri i Nørresundby, og han har blandt andet haft stillinger som driftsleder på slagterierne i Blans og Horsens, inden han blev fabrikschef på slagteriet i Esbjerg i 2011 og frem til lukningen i 2012.

- Jeg er sikker på, at Jesper Frandsen er den helt rigtige mand til at stå i spidsen for slagteriet i Horsens. Han kommer med både stor faglig og tung ledelsesmæssig erfaring, udtaler Per Laursen.

En fantastisk fabrik

Jesper Frandsen glæder sig til opgaven, siger han til Danish Crown:

- Jeg har tidligere arbejdet i Horsens som driftsleder, og det er på alle måder en fantastisk fabrik.

- Det er dog med et vist vemod, jeg siger farvel til Ringsted. Jeg har haft fem fantastiske år på Sjælland, men muligheden for at stå i spidsen for Danish Crowns største slagteri og samtidig komme tættere på vores familie i Jylland kunne jeg simpelthen ikke sige nej til, siger Jesper Frandsen.

Jesper Frandsen overtager ledelsen af slagteriet i Horsens med virkning fra den 1. marts, men vil have ansvaret for begge slagterier, indtil der er fundet en ny fabrikschef til slagteriet i Ringsted.

Horsens Folkeblad forsøger at få en kommentar fra den afgåede fabrikschef Carsten Wengel, som i øvrigt også er formand for Dansk Industri Horsens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce