Annonce
Horsens HK

Daniela styrer Flensburg-expressen til Horsens

Daniela Gustin har spillet 25 A-landskampe for Sverige og er klar til at tørne ud fra oktober. Indtil da er hun chauffør for tre holdkammerater fra det sydjyske område. Foto: Søren Gylling
Svensk topspiller og tysk mester sørger for transporten af fire spillere fra Flensburg og hele vejen til Horsens hver dag.
Annonce

Horsens: Daniela Gustin er ny spiller i Horsens HK. Hun var sidste år med til at vinde det tyske mesterskab med Bietigheim, men valgte alligevel at skifte til Horsens HK.

- Jeg bor sammen med den svenske landsholdsspiller Hampus Wanne. Vi har været kæreste i syv år og ville gerne bo sammen igen. Der er mere end otte timers kørsel fra Flensburg til Bietigheim, så jeg var tvunget til at skifte. Jeg fandt den perfekte klub i Horsens HK, siger 25-årige Daniela Gustin.

Hun starter bilen i Flensburg og tager Melissa Petrén med fra Sønderborg, hvor hun bor sammen med den svenske håndboldspiller Josip Cavar.

Videre går turen mod Horsens, og hun samler Emily Baunsgaard og Kathrine Kubicki op i Aabenraa og Kolding.

- Det er en lang køretur hver dag, men den går lettere, når vi er nogle stykker og gode veninder at køre sammen med , siger hun. Jeg kan ikke bede Hampus om at tage køreturen, for i hans kontrakt står der, at han skal bo i Flensburg, siger hun.

Daniela Gustin, der er venstrehåndet højre fløj, er en svensk topspiller, men hun er skadet i øjeblikket.

- Jeg blev opereret for en korsbåndsskade for syv måneder siden, så jeg forventer at være i kamp i oktober-november igen, siger hun.

Hun har spillet uden for Sverige i de seneste seks år, bl.a. i Randers. Hun skiftede til TSV Harrislee i 2013, videre til Füchse Berlin i 2014, til Randers i 2016 og nu til Horsens i 2019. Hun debuterede på det svenske landshold i oktober 2016 og er noteret for 25 landskampe sammen med bl.a. den store stjerne Bella Gulldén.

- Jeg kender den danske liga, og jeg er ikke nervøs for Horsens' skæbne. Vi har et godt hold, og vi skal nok klare os. Jeg kender Melissa Petrén fra Sverige. Vi har spillet sammen på ungdomslandsholdet, og hun er ikke bare målfarlig, men er også god til at spille fløjen, siger Daniela Gustin, der har fået sin håndboldopdragelse i den svenske klub Kärra.

Jeg bor sammen med den svenske landsholdsspiller Hampus Wanne. Vi har været kærester i syv år og ville gerne bo sammen igen. Derfor er jeg skiftet til Horsens.

Daniela Gustin

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce