Annonce
Hedensted

Daniel synger for en mio. seere

14-årige Daniel Hersig har allerede gjort sin entre på store scener. I morgen er det hans deltagelse i TV2-programmet ?Danmark har talent?, hele landet kan opleve. Foto: Lotta Lemche/TV2
Annonce
Hedensted - Når TV2 i aften kl. 21.15 afrunder de indledende runder af "Danmark har talent", bliver det med 14-årige Daniel Hersig fra Hedensted i en af hovedrollerne.

Det lokale sangtalent giver nemlig prøver på sin kunnen foran dommerne Peter Frödin, Jarl Friis-Mikkelsen, Cecilie Lassen og Topgunn på scenen i Falkoner Centret i København i talentshowet.

Til seneste afsnit lørdag aften fulgte i alt 1.117.000 danskere med foran skærmen.

- Det første, der slår én på scenen, er, at millioner kan se det på landsdækkende tv. Egentlig troede jeg, at jeg ville håndtere det ganske fint - men jeg blev godt ramt af nerver. Virkelig meget. Alligevel har jeg ingen ord for, hvor fantastisk en oplevelse det var, fortæller Daniel Hersig.

I alt 28 talenter inden for alle tænkelige genrer går videre til den liveudsendelserne fra 24. januar. I sidste ende tager vinderen både æren og 250.000 kr. med hjem for sejren. I første omgang må Daniel Hersig ikke fortælle, om han gik videre.
Annonce

Rutineret ung knægt

Den 14-årige knægt, der har din daglige skolegang på Tørring Skoles nye klasse for musikalske talenter, er sin unge alder til trods allerede langt mere scenevant og erfaren end mange af de øvrige deltagere i programmet.

Blandt andet takket være hovedrollerne i flere store musicals.
Annonce

På scenen med Robbie

Desuden sang han i maj sammen med Robbie Williams i en fyldt Jyske Bank Boxen i Herning.

- De to oplevelser kan slet ikke sammenlignes. Med Robbie var det virkelig stort i øjeblikket. Men mange flere kommer til at se "Danmark har talent", hvor jeg blev bedømt med det samme. Jeg har heldigvis vænnet mig til at få kritik, så det værste var helt klart nervøsiteten.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce