Annonce
Navne

Daniel skal give landmænd gode råd

Daniel Sørensen bor i Bøgballe ved Uldum sammen med sin kæreste, og han skal være far til foråret. Foto: LRS
Annonce

Ansættelse: Daniel Sørensen, 35 år, ansat som planteavlskonsulent hos Landbrugsrådgivning Syd i Ry.

Daniel er oprindelig uddannet landmand og blev i 2019 færdig som jordbrugsteknolog med speciale i planter. Han har arbejdet som planteavlskonsulent hos en privat rådgivningsvirksomhed i Bjerringbro og har tidligere været i praktik hos Landbrugsrådgivning Syd, hvor han nu er fastansat på kontoret i Ry.

Daniel Sørensen fortæller i en pressemeddelelse om jobskiftet, at han er glad for at være en del af teamet hos Landbrugsrådgivning Syd, hvor der er gode muligheder for at sparre med de øvrige planteavlsrådgivere og masser af erfaring at trække på.

Med sig fra uddannelsen har Daniel flere aktuelle værktøjer, som kommer både kunder og kolleger til gavn, eksempelvis i forhold til kommunikation. Derudover har han mange års praktisk erfaring fra marken, blandt andet har han siden 2006 været selvstændig landmand med 55 ha, grise og planteavl.

Landbruget derhjemme er blevet en hobby, og hos Landbrugsrådgivning Syd trives Daniel med at rådgive og vejlede landmænd om dyrkning af afgrøder. Han varetager også indberetning af gødningsregnskaber og EU-ansøgninger samt mark-, gødnings- og sprøjteplaner.

Daniel Sørensen bor i Bøgballe ved Uldum sammen med sin kæreste, og parret venter barn til foråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odder

Testbil bliver i Odder

Annonce