Annonce
Horsens

Dan Ingemann Jensen (LA): Håbet på et bedre resultat

Dan Ingemann Jensen, spidskandidat for Liberal Alliance, havde håbet, at partiet var gået mere frem. Han er dog tilfreds med den valgkamp, partiet har ført. Foto: Morten Pape
Annonce

Horsens: - Jeg havde håbet på et bedre resultat, for det er meget status quo i forhold til sidste valg, og vi havde håbet at gå frem. Så nu skal vi evaluere på, hvad vi kunne have gjort bedre. Men Horsens er heller ikke den nemmeste by, fordi Socialdemokratiet har siddet på posten i mange år, sagde Dan Ingemann Jensen, spidskandidat for Liberal Alliance.

Til valget i år fik partiet 2250 stemmer, mens det i 2013 fik 2282 stemmer, og derfor er de gået lidt tilbage med 0,1 procentpoint.

Dan Ingemann Jensen syntes dog, at partiet har ført en god valgkamp.

- Vi har forsøgt at føre en fornuftig valgkamp. Hele vejen igennem har der været en sober tone med fokus på politikken og på vigtige emner for Horsens. Vores dagsorden har bl.a. været vækst og infrastruktur, og vi har også fået sat dagsordenen i forhold til debatten om en stadsarkitekt. Nu tør flere debattere det, fortalte han.

Det lykkedes dog ikke for Dan Ingemann selv at blive valgt. Mandatet til Liberal Alliance gik til Jakob Bille, nummer to på partiets liste.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ikast-Brande

Påkørt af bakkende spritbilist

Annonce