Annonce
Erhverv

Dagligvarebutikker i Nørre Snede fungerer normalt

- Det er ikke så slemt. Vi skal nok holde Danmark kørende med fødevarer, siger Rema-købmand Brian Bregnholm Hansen. Arkivfoto: Søren E. Alwan
Både Rema 1000 og SuperBrugsen har varer nok på hylderne og kører med normal drift.
Annonce

Nr. Snede: Trods corona kommer indbyggerne i Nr. Snede og omegn ikke til at mangle dagligvarer i den kommende tid. Byens to store dagligvarebutikker, SuperBrugsen og Rema 1000, har varer nok, og leverancerne er stabile. Sådan er meldingen fra begge butikker. Noget tyder også på, at kunderne tager situationen nogenlunde roligt, selvom der har været en del hamstring af især toiletpapir og gær som så mange andre steder.

- Der var lige torsdag, hvor det gik amok. Men sådan var det i hele Danmark. Vi har ikke haft nogen ubehagelige episoder. Men der kom mange, og de gik efter alt det gængse. Af en eller anden grund skal de altid have toiletpapir, siger Nørre Snedes Rema-købmand Brian Bregnholm Hansen.

Mandag 16. marts kunne han melde om stabile leverancer:

- Situationen er fin. Vi skal lige have nogle varer hjem i morgen, så er det ved at ligne sig selv. Det er ikke så slemt. Vi skal nok holde Danmark kørende med fødevarer. Vores leverandører arbejder på højttryk og gør alt hvad der står i deres magt, siger Brian Bregnholm Hansen.

Der arbejdes normalt i Rema 1000-butikken:

- Vi har endnu ikke nogen blandt personalet, der er syge. Og nu skal vi heller ikke gøre det værre, end det. Det bliver jo kørt op i en spids, synes jeg, lyder det fra Rema-købmanden.

- Jeg synes, at vi kommer pænt igennem. Heldigvis har vores kunder en god adfærd, siger brugsuddeler Jan Nyrup. Arkivfoto: Peter Hald
Annonce

Mangler kun småting

Også uddeleren i SuperBrugsen, Jan Nyrup, er fortrøstningsfuld:

- Jeg synes, at vi kommer pænt igennem. Heldigvis har vores kunder en god adfærd i forhold til nogle af de skrækhistorier, vi har hørt om fra andre byer. Vi tager en dag ad gangen, passer på os selv og er omhyggelige med tingene. Vi har jo en opgave med at formidle varer til borgerne, siger Jan Nyrup.

- Det er blevet betydeligt bedre med leverancerne. Det har stabiliseret sig meget og finder forhåbentligt sit leje. Vi mangler kun småting, oplyser han.

Jan Nyrup har ikke oplevet voldsom hamstring.

- Det har været lidt - mest været basale ting såsom toiletpapir. Og vi er heller ikke helt oppe at køre med gær endnu. Der er måske et eller andet gen, der går i gang - "vi skal sikre os selv og vores familie - vi må bage brød"... jeg ved det ikke lige, hvad der sker der, lyder det fra brugsuddeleren.

- Vi er næsten fuldt bemandet, og vi kører nogenlunde almindelig drift. Og jeg må sige, at jeg er meget glad for, at vi har en god, erfaren stab med meget fleksible folk, understreger han.

Foreløbig bliver den eneste større afvigelse i SuperBrugsen, at man må aflyse brugsforeningens generalforsamling, der skulle have fundet sted torsdag 19. marts.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce