Annonce
Erhverv

Dagligvarebutik bliver opgraderet for en halv million kroner - ny bager og kiosk på vej

Ny disk, nye varer, ny emballage og nye uniformer. Brød Cooperativet leverer hele pakken. Tegning: Coop

Gammel bager- og kioskafdeling rives ned og ny sættes op i SuperBrugsen i Juelsminde. Butikken bliver en del af nyt Coop-koncept.

Juelsminde: Det varer ikke længe, før arbejdet med nedtagning af gammel og opsætning af ny bagerafdeling i SuperBrugsen i Juelsminde går i gang.

Butikken bliver en del af satsningen Brød Cooperativet, som skal stille Coop-butikkerne stærkt i kampen om salget af bagværk og ensarte de forskellige butikkers udseende og kvalitet.

- Det har kørt meget forskelligt. Derfor er der blevet lavet et klart koncept, som nu rulles ud for fuld skrald, siger brugsuddeler i Juelsminde, Troels Hansen.

Han ser frem til fornyelsen.

- Bagerafdelingen er gammel. Den trænger til at blive opgraderet og shinet op, og med den nye afdeling får hele butikken et nyt udtryk, siger brugsuddeleren.

Annonce

Den gamle bager- og kioskafdeling bliver rykket ned, og en helt ny kommer op.

Troels Hansen, uddeler, SuperBrugsen Juelsminde.
Troels Hansen ser frem til fornyelsen af butikkens bager- og kioskafdeling. Uddeleren kom til Juelsminde i sommeren 2017 efter at have været brugsuddeler i Løsning. Arkivfoto

Populære rundstykker

Brød og kager leveres af Brød Cooperativet, dog vil rundstykkerne stadig blive bagt i butikken med dej fra bagerkæden P.A. Andersen & Sønner.

- Det er ikke en del af konceptet, men vi bliver ved med det, fordi vi har fået vild god respons på dem, siger Troels Hansen.

Salget af rundstykker har Strøgbageriets lukning sidste år smittet positivt af på, fortæller han.

- Det har virkeligt kunnet mærkes. Når folk er i sommerhus, så vil de rigtig gerne have bager-rundstykker.

Satser på færdigvarer

Udover det traditionelle bagværk vil der blive solgt friskbrygget kvalitetskaffe og mad til at tage med på farten, bl.a. pizzaer og pølsehorn.

- De færdige løsninger bliver efterspurgt mere og mere, siger Troels Hansen, der på længere sigt vil sælge varme færdigretter i butikkens slagterafdeling.

Også butikkens kiosk erstattes af en ny. Der er tale om en investering på den gode side af en halv mio. kr. samlet set.

Håndværkerne går i gang i uge otte, og da de har erfaring fra omkring 60 andre Coop-butikker, kan de klare opgaven på en uge.

- Så holder tidsplanen, åbner vi tirsdag i uge ni, siger Troels Hansen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Ældre glæder sig til genåbning: Ensomheden er værre end frygten for at blive smittet

Annonce