Annonce
Horsens

Dagens skulderklap: William droppede ud af gymnasiet - kollegaerne har hjulpet ham

William Byskov er blevet virkelig glad for sine kollegaer på McDonald's Flintebakken. Han kan mærke, at det sammenhold, der er, har gjort ham i meget bedre humør. Foto: Martin Søndergaard Jensen
Folkebladets skulderklap tilfalder i dag William Byskovs kollegaer på McDonald's Flintebakken. De har hjulpet ham igennem, efter han droppede ud af gymnasiet for halvanden måned siden.
Annonce

Horsens: Det kan være en stor og svær beslutning at skulle droppe sin uddannelse. Det var det også for William Byskov, som var skoletræt i gymnasiet. Men han har fundet en arbejdsplads, som han hurtigt er blevet meget glad for.

Kollegaerne på McDonald's Flintebakken har været rigtig gode til at tage imod William, som har fundet sig godt til rette på arbejdspladsen. Så godt, at han mener, at kollegaerne skulle have et skulderklap, en æske chokolade og et Julius-hæfte.

- Sammenholdet her blandt kollegaerne er bare rigtig godt. Efter gymnasiet har jeg brugt en del tid hernede også flere gange udenfor arbejdet, og jeg har kunnet mærke, at mit humør er blevet meget bedre, efter jeg er startet her, siger William Byskov og fortsætter:

- Selvom vi er spredt en del i alder, så kan man ikke mærke det. Vi har det bare godt sammen og har lidt den samme humor. Så det er dejligt at have dem som kolleger.


Det er dejligt at kunne hjælpe de andre. De er jo blevet mine venner og en stor del af mit sociale liv, så vil jeg selvfølgelig gerne gøre det ekstra for dem.

William Byskov


Kollegerne blev glade for skulderklappet og var overraskede over, at William havde tænkt på dem i den forbindelse. Foto: Martin Søndergaard Jensen
Annonce

Han bryder igennem med sin personlighed

William arbejder på McDonald's 30 timer om ugen efter lige at have fået en ny kontrakt. Han bruger endda længere tid på arbejdet, da han enten kommer før hans vagt starter eller bliver efter vagten er slut.

- Det er dejligt at kunne hjælpe de andre. De er jo blevet mine venner og en stor del af mit sociale liv, så vil jeg selvfølgelig gerne gøre det ekstra for dem, siger William Byskov.

Også restaurantchefen, Maria Jonassen, kan mærke, hvordan han kan lide sit arbejde.

- Han engagerer sig meget i det og lærer en masse ved at få lov til at få noget arbejdserfaring. Hans niveau er hurtigt blevet meget bedre, og han bryder igennem med sin personlighed, hvor han er blevet mere moden i løbet af den tid, han har været her, siger Maria Jonassen.

Arbejdserfaring er også noget, William er glad for at få.

- Man kan sommetider godt have travlt og får lov til at løbe en smule, men det er et skønt arbejde, og så er det jo dejligt at få lov til at tjene lidt penge også.

Giv et skulderklap

I december hylder vi dem, der gør noget ekstra for andre.

Har du et godt forslag til en, der har fortjent et ekstra skulderklap og en æske chokolade, så send det til abl@hsfo.dk. Mærk mailen "Skulderklap".

Skriv også begrundelsen for dit valg og dit eget navn og telefonnummer.

God jul!

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens

Lokal meningsmåling: S udbygger føringen - to nye partier er på vej ind i Horsens Byråd

Odder

Gør noget: Gå en tur

Annonce