Annonce
Horsens

Dødsfald: Margit elskede Stensballe

Margit Gade.

Margit Gade, Stensballe, er død, 82 år.

Margit Gade boede hele sit liv i Horsens, hvor hun mødte sin mand, Thorkild Gade, på handelsskolen. De fik børnene Carsten og Gitte, og senere er der kommet tre børnebørn til.

Familien flyttede i 1973 ind i et hus på Hovmarksvej i Stensballe og boede der, indtil Margit Gade i maj 2012 som en af de første flyttede ind i AAB's afdeling i Rasmus Østergaards Have. Det skete næsten samtidig med, at hendes mand døde.

Margit Gade elskede at skrive og fik digte og sange udgivet i sangbøger, antologier og flere aviser landet over, bl.a. sangen ”Hyldest til Stensballe”. Hun var også en flittig læserbrevsskribent i Horsens Folkeblad.

Margit Gade havde også en stor passion for bridge. Hun spillede turneringsbridge gennem mange år, særligt med sin mand. Først spillede de i klubben Ruder Es, og senere startede de en bridgeklub i aktivitetscentret på Nørrevang i Stensballe. Efter sin mands død i 2012 spillede Margit Gade fortsat hyggebridge med vennerne. Margit Gade nåede næsten at fejre 25-års jubilæum hos Energi Horsens, inden hun valgte at forlade arbejdsmarkedet i 1997.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce