Annonce
Østjylland

Væltet lastvogn med 1600 skinker skabte kø ved Vejlefjordbroen


Vejle: Et eksploderet dæk var skyld i, at en stor lastvogn væltede fredag klokken 15.06 i det sydgående spor ved frakørsel 60 Vejle Nord. Der var kun det ene køretøj impliceret. Chaufføren slap ifølge politiet tilsyneladende relativt billigt fra uheldet med en slået fod og ondt i hovedet. Han blev kørt til Kolding Sygehus til yderligere kontrol.

Sydøstjyllands Politi oplyste fredag eftermiddag, at man arbejdede på at få andre bilister ledt væk fra motorvejen ved frakørsel 60, men der opstod kø på stedet, fordi der netop på uheldstidspunktet var ekstra mange biler på stedet. Der var kø det meste af fredag eftermiddag og aften.

Et stort bjergningskøretøj arbejdede på stedet, men havde lidt udfordringer med at rejse lastvognen alene, da den er en stor lastvogn, der var fyldt med 1600 skinker, som vognmanden skulle have flyttet over i en anden bil i løbet af aftenen. I første omgang var den trukket ind til siden, så andet og tredje spor kunne åbnes for trafik cirka 17.15.

Annonce

Uheldsstedet kunne passeres via af- og tilkørselsramperne, fordi uheldet skete under broen ved Horsensvej.

Vejdirektoratet oplyste på Twitter klokken 18.02, at to spor var farbare. Men at man stadig skal forvente forlænget rejsetid.

Klokken 23 var arbejdet med at fjerne de 1600 skinker overstået, og efterfølgende har man arbejdet på at bjerge lastbilen.

Højre spor er stadig spærret, mens bjergningsarbejdet foregår, oplyser Trekant Brand klokken 23.30.

Det endelige oprydningsarbejde forventes tidligst afsluttet klokken 24.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Kaotisk forløb: Efter total forvirring kom der afslag på tidlig genåbning - og så åbnede det hele alligevel

Annonce