Annonce
Odder

Cykelsti inden jul: børnene glæder sig allerede

Bag den store grab sad formanden for MTK-udvalget Ole Lyngby Pedersen (V), da første spadestik til den nye cykelsti blev taget. Foto: Søren E. Alwan
Arbejdet med at lave en ny cykelforbindelse på Gyllingvej mellem Gylling og Ørting er gået i gang.

Gylling: De allermindste var også med, da gravearbejdet på en cykelsti mellem Ørting og Gylling gik i gang mandag formiddag. Om alt går vel, kan de bruge stien inden året er omme.

- Vi skal bruge cykelstien, fordi vi er lagt sammen med dagplejen i Ørting, og fordi vi ikke har busser herude. Så vi tager lige frokosten herude, fortalte dagplejer Susanne Larsen.

Hun havde barnevognen fuld af unger, som fik lidt at spise, men de var ikke de eneste gæster. Arbejdet begynder overfor Gyllings brug, og her var også børn fra skolen og efterskolen samt en masse voksne.

Borgmester Uffe Jensen (V) holdt en lille tale om cykelstien, som nu bliver virkelighed. Omsider, mener mange i Gylling og omegn. For et år siden blev der endda lavet en stor demonstrationen, fordi borgerne frygtede, at politikerne ville løbe fra deres løfter om at lave cykelstien.

Annonce

Vi skal bruge cykelstien, fordi vi er lagt sammen med dagplejen i Ørting, og fordi vi ikke har busser herude.

Susanne Larsen, dagplejer

Husk at ta' hensyn

- Vi er rigtig glade for, at det er lykkedes. Byrådet håber og tror, at cykelstien kan indvies i år. Jeg håber, den bliver til glæde for dem, der bor herude, og for turisterne. Jeg vil også gerne sige tak til lodsejerne, jeg ved godt, at vi har et par udfordringer hist og pist på vejen, sagde Uffe Jensen.

Han kom også med en opfordring til dem, der bruger vejen mellem Gylling og Ørting.

- Jeg håber på, at I vil tage hensyn til dem, der arbejder, sagde Uffe Jensen.

Herefter satte formanden for MTK-udvalget, Ole Lyngby Pedersen (V) sig op i gravemaskinen og tog det første stik med den store spade.

Hvis alt kører efter planen, kan cykelstien fra Gylling til Ørting indvies i år. Prisen er 9,3 millioner kroner. Foto: Søren E. Alwan
Borgmester Uffe Jensen (V) havde gang i en knap så stor spade. Foto: Søren E. Alwan
Mange af de fremtidige brugere var mødt op til første spadestik på cykelstien. Foto: Søren E. Alwan
Der var kaffe, kage og juice til de mange fremmødte. Foto: Søren E. Alwan
Borgmester Uffe Jensen (V) fik en snak med fremtidens vælgere. Foto: Søren E. Alwan
For et år siden deltog børn fra Gylling Skole i en demonstration for at få en cykelsti. Mandag gik arbejdet med at lave den i gang. Foto: Søren E. Alwan
Flere byrådspolitikere var mødt op til første spadestik på cykelstien. Foto: Søren E. Alwan
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Nissens-produktion lagt ned af corona-virus: Vi er taknemmelige for ingen ansatte er smittet

Annonce