Annonce
Brædstrup

Cykelløb betyder ensrettede veje i Brædstrup på lørdag

En større flok cykelryttere kører løb på lørdag 24. august omkring Brædstrup. Arkivfoto

Brædstrup: Lørdag 24. august holder den lokale cykelklub Brædstrup Cykelklub et større løb i og omkring Brædstrup. Start og mål er ved virksomheden Marlon på Virkelyst. Virkelyst og Økovvej ud til Tønningvej er ensrettet, og der er ensrettet fra toppen af Smedebakken og over til Voervadsbro, og der er ensrettet fra Voervadsbro ad Vilholtvej til Sdr. Vissing. Herfra går ruten af Brokhøjvej ind til vandtårnet hvor ruten svinger til venstre hen ad Virkelyst, oplyser cykelklubben.

Fra klokken 8.45 til cirka kl. 10 kører cyklisterne på ruten Virkelyst, Øskovej til venstre ad Søbækvej, til venstre ad Brokhøjvej, og til venstre ad Virkelyst. Her er det de helt unge klasser, der kører, så vis hensyn, opfordrer klubben.

Fra klokken 14.30 kører A-klassen også denne korte rute tre gange.

Alle løb har eskorte af følgebiler og motorcykler. Derudover er der politi og politihjemmeværn samt almindelige flagposter.

Det er meget vigtigt at være opmærksom. Det er forbundet med livsfare for cyklisterne, hvis man kører mod de ensretninger, der er oprettet. Alt er naturligvis skiltet og efter aftale med kommune og politi.

- Vi håber på forståelse for vort arrangement, og beklager den gene som det må afstedkomme, lyder det fra Robert Følbæk fra Brædstrup Cykelklub.

Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Annonce