Annonce
Ikast-Brande

Cykelforretning i Ejstrupholm kan føres videre med ny ejer

Cykel & Autobørsen lukker helt ned i løbet af efteråret, men cyklerne og cykelsmeden er afsat til S. Ø. Biler i Ejstrupholm. Foto: Peter Hald
Autofirmaet S. Ø. Biler i Ejstrupholm overtager cykel- og scooterafdelingen fra Cykel & Autobørsen.

Ejstrupholm: Selv om cykelforretningen Cykel & Autobørsen i Ejstrupholm lukker i løbet af efteråret, vil der også fremover være en cykelforretning i Ejstrupholm.

Firmaet S.Ø. Biler på Holmegårdsvej 2 i Ejstrupholm overtager nemlig cykel- og scooterafdelingen fra Cykel & Autobørsen, og det er planen, at den nye cykelforretning åbner på Holmegårdsvej i begyndelsen af det kommende år.

- Jeg har ansat cykelmekanikeren Ulrik Kristensen fra Cykel & Autobørsen, og han vil drive cykelafdelingen videre her i nogle af vores lokaler. Vi regner med at starte cykelforretningen helt op hos os 1. marts næste år, fortæller Søren Østergaard Nielsen, der er indehaver af S. Ø. Biler.

Søren Østergaard Nielsen understreger, at S. Ø. Biler ikke overtager de lokaler på Søndermarken 3, der tilhører Cykel & Autobørsen.

Ulrik Kristensen fra Cykel & Autobørsen arbejder foreløbig videre fra firmaets nuværende lokaler på Søndermarken 3, men det er planen, at cykelforretningen på denne adresse vil lukke ned fra 30. september.

- Hvis vi når det... vi har mange cykler, der skal gøres klar, så det kan være, at vi lukker lidt senere end 30. september. Herefter bliver butikken lukket, slukket og solgt, forklarer Ulrik Kristensen.

Den erfarne cykelsmed har været arbejdet med cykler i Ejstrupholm i hele 38 år og er glad for, at han kan fortsætte sit arbejde med at sælge og servicere cykler i byen:

- Der skal da være en cykelforretning i Ejstrupholm, understreger han.

Annonce

Motorcykler blev solgt

Det er kun afdelingen for cykler og scootere, der om nogle måneder følger med over på Holmegårdsvej. Cykel & Autobørsen var også kendt for at have en meget omfattende afdeling med motorcykler, men firmaets mange motorcykler blev solgt på auktion før sommerferien, og der er ikke længere noget motorcykelværksted på stedet.

Cykel & Autobørsen i Ejstrupholm blev i 1980 grundlagt af Erik Enemærke Møller, men Erik Enemærke Møller døde i februar i år, og hans enke Liselotte Enemærke Møller meddelte i juni, at firmaet må lukke i løbet af efteråret.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Engelske topboksere til stævne i Horsens

Horsens For abonnenter

- Jeg begyndte at græde, da Camilla fortalte, at hun havde fået nyt job

Annonce