x
Annonce
Erhverv

Cykelforretning åbnede i Ejstrupholm

Fra venstre er det cykelmekaniker Ulrik Kristensen og indehaver Søren Østergaard Nielsen, der står med en elcykel. Foto: Peter Hald
S.Ø. Cykler & Scooter lokkede mange ejstrupholmere ud på en kigger, og der var også købere.

Elstrupholm: Søndag 1. marts fik Ejstrupholm sin nye cykelforretning - S.Ø. Cykler & Scooter, der åbnede på en dag, hvor blæst og regn ikke ligefrem indbød til længere cykelture. Men indenfor vankede der varm kaffe og kage, og mange ejstrupholmere og også folk langvejs fra havde fundet vej til forretningen på Holmegårdsvej 2.

- Der kom godt med folk, og vi fik da også lige solgt to cykler, fortalte cykelmekaniker Ulrik Kristensen, der til daglig er at finde i butikken.

Cykelforretningen har et udvalg af cykler fra Batavus, Kildemoes og mtb-cykler fra Scott og også Winther elcykler og elcykler fra Batavus og Kildemoes.

Netop elcyklerne forventer både Ulrik Kristensen og forretningens indehaver Søren Østergaard Nielsen sig en del af.

Annonce
S. Ø. Cykler & Scooter har facade ud mod Brandevej, så butikken er nem at få øje på. Foto: Peter Hald

Scootere på vej

Apropos motorer kommer der også scootere. Foreløbig holder der en enlig scooter i forretningen, men i april får den selskab af en større flok scootere fra PGO og Peugeot.

- Vi er jo på landet, og det med at køre på scooter og knallert er bestemt ikke uddødt herude, lød det fra Ulrik Kristensen.

Han foretrække selv sin racercykel, når han skal bevæge sig på to hjul.

Søren Østergaard Nielsen, der i forvejen driver autoværkstedet S. Ø. Biler i Ejstrupholm, er overbevist om, at kunderne nok skal finde vej til den nye forretning, der med sin facade ud mod Brandevej er meget synlig.

Cykling er blevet mere populært i de senere år, og den nye cykelsti mellem Ejstrupholm og Nørre Snede kan måske også få en betydning, påpeger Søren Østergaard Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Peter Sørensen: Kommunen kan gøre noget - men det er private penge, der for alvor holder byggeriet i gang

Annonce