Annonce
Rejser

Cykelferie: Bike Tours Fyn udvider med tur Langeland rundt

For cykelentusiaster udmærker Langeland sig ved, at trafikken er sparsom. På den færdigpakkede tur kommer man i løbet af ni dage hele øen rundt på asfalt- og grusveje, og overnatningsstederne varierer fra et ombygget hønsehus til luksustelt og hotel. Foto: Visit Fyn

Langeland er noget nær den perfekte cykeldestination, når det gælder forholdsvis fladt terræn og sikkerhed i trafikken. På lange stræk møder man ikke en eneste bil. Og så er hav og strand altid lige i nærheden.

Det er tre væsentlige grunde til, at Bike Tours Fyn fra i år har valgt at supplere en række færdigpakkede fynske cykelture med Langeland. Rutens samlede længde er 150 kilometer fordelt på ni dage (otte overnatninger), og dag-etaperne er på 15-35 kilometer, så hvis man har lyst, er der tid til at foretage afstikkere til nogle af de seværdigheder, der er nævnt i den guidebog, alle får med i købet.

Turen begynder og slutter i Rudkøbing, og undervejs overnatter deltagerne i hytter, ombyggede kostalde, hønsehuse, på hotel og i luksustelte. Man sover på madrasser eller i regulære senge, og dyner og linned er inkluderet. Det er måltider til gengæld ikke, men der er adgang til køkkenfaciliteter og/eller dagligvarebutik/restaurant, oplyser bureauet.

Annonce

Hvis man ikke vil benytte egen cykel, kan den lejes (også elcykler). Det gælder også cykeltasker og cykelanhænger.

Hvis turen Langeland rundt skal have ekstra krydderi, kan man tilkøbe et nyt lytte-skuespil skabt af Baggårdteatret i Svendborg. Det foregår på udvalgte steder på den langstrakte ø og er ifølge Bike Tours Fyn en ”hæsblæsende og sanselig opdagelsesrejse for hele familien”, og det er med H.C. Ørsted - han blev født på Langeland - som omdrejningspunkt.

Langeland rundt koster fra 7500 kroner for to personer og 9995 kroner for to voksne og to børn.

Se mere på www.biketoursfyn.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

39-årige Katrine tager kampen op med skoletræthed for at blive elektriker: Jeg er et bedre forbillede for mine børn nu

Annonce