Annonce
Horsens

Crescendo holder tonen på 40. år: Forventer travlt jubilæumsår

Det snart 40 år gamle kvindekor Crescendo har et bredt alderspektrum og et bredt repertoire. PR-foto: Crescendo
Kvindekor med 40 år på bagen klar til revanche for et corona-ramt 2020. Flere koncerter og en udskudt rejse er på 2021-programmet.
Annonce

Horsens: Corona har ramt hele klodens kulturliv, men ikke desto mindre er der udsigt til en travl sæson i det horsensianske kvindekor Crescendo.

Koret kan i 2021 fejre 40-års-jubilæum. Det blev stiftet i 1981 af dirigent Bente Lund Degn, som stadig svinger stokken over de 20 medlemmer. Og i jubilæumsåret får stemmebåndene ikke lov til at hvile sig.

Annonce

Udsat kor-rejse gennemføres

- Jubilæet skal fejres til foråret og i sommeren 2021 med flere arrangementer og koncerter, som skal markere den store begivenhed. Men koret ligger ikke på den lade side indtil da. Kalenderen er allerede booket med koncerter i december måned - hele tre foreløbig. Også påske er besat med koncerter, og det store højdepunkt i foråret 2021 bliver en korrejse til Færøerne, som er udsat fra dette forår, hvor turen måtte aflyses pga. corona, oplyser Crescendo i en pressemeddelelse.

- Programmet ligger allerede nogenlunde fast med de ændringer, der altid kan komme. Crescendo håber ikke, corona sætter flere forhindringer i vejen, fremgår det.

Annonce

Plads til nye sangere

Aldersfordelingen i Crescendo, der favner et bredt repertoire, er 35-65 år, og nogle af de første medlemmer er stadig ombord.

Koret har netop taget hul på sine prøver og koraftener, og forud for jubilæumsåret rækker det ud mod nye medlemmer.


Crescendo håber ikke, corona sætter flere forhindringer i vejen.

Crescendo


- Vi arbejder med et meget bredt repertoire, er ambitiøse og arbejder seriøst med vores korklang. Lige nu er der plads til nye sangere i koret, især 1. sopraner og alt’er, lyder det fra koret.

Man kan læse mere om Crescendo og finde kontaktoplysninger på korets hjemme- eller Facebookside.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce