Annonce
Odder

Covid-19 medfører endnu en aflysning: DM-regatta aflyst

Coastal-roning er en olympisk disciplin, så derfor var det også ekstra stort for Odder Roklub, at klubben skulle afvikle DM i disciplinen i 2020. Nu begivenheden udskudt i et år. Privatfoto
5. september skulle trekanten ved Saksild Strand have været centrum for DM i coastalroning.
Annonce

Odder: Covid-19 har kostet utallige aflysninger af arrangementer siden Danmarks nedlukning. Nu er turen kommet til DM-regattaen i coastalroning, som skulle være afholdt 5. september 2020 ved trekantområdet i Odder.

Coastalbåde

Coastalbåde er kendetegnet ved at være stabile i vandet. Grundet bådens stabilitet er den god til at øve sin roteknik

Med den rette teknik og erfaring vil man kunne få båden til at surfe ovenpå selv større bølger.

Den gode stabilitet i vandet gør at den henvender til folk i alle aldre og niveauer.

Aflysningen sker i lyset af den seneste stigning i antallet af smittede med Covid-19 rundt om i Østjylland.

- Vi har meldt baggrunden for aflysningen ud til Odder Kommune, klubbens sponsorer og de mange frivillige hjælpere i dag, og de bakker heldigvis vores beslutning op. Vi er privilegerede, at vi lever i et så positivt og støttende lokalsamfund. Det luner også at vide, at Odder Kommune og klubbens trofaste sponsorer er med igen til næste år, for det har været en lang og svær proces at aflyse. Vi havde set sådan frem til at afholde vores først DM og til at kunne vise toproning på Saksild Bugt, lyder det fra  Anette Lahn i en pressemeddelelse fra Odder Roklub.

Annonce

Ses i 2021

Der er ifølge formand for Dansk Forening For Rosport, Peter Froskov én positiv ting ved aflysningen.

- Vi er meget ærgerlige over at måtte aflyse, da rammerne for et fantastisk stævne var helt på plads. Vi ved jo også at, mange roere havde glædet sig til at konkurrere ved Saksild Strand. Heldigvis går forberedelserne ikke til spilde, da vi og Odder Roklub kan invitere til DM i coastalroning samme sted i september 2021, siger Peter Froskov.

Hvis Danmark og resten af verdenssamfundet får bugt med Covid-19, vil der i 2021 være DM i coastalroning i Odder Kommune.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce