Annonce
Horsens

Corona giver tænkepause til Horsens All Stars

Machai Gordon og Jan Nissen Petersen fra Horsens All Stars håber, at nye kræfter vil have taget over, når Horsens All Stars efter planen genopstår i 2022. Arkivfoto: Morten Pape
Traditionsrig musiker-dag bliver udskudt til 2022. Håbet er, at både pandemi og en begyndende metaltræthed er væk til den tid.
Annonce

Horsens: Efter 11 år som fast program-punkt i det horsensianske musikliv bliver stikket nu trukket ud på Horsens All Stars-dagen.

Arrangementet, hvor lokale musikere mødes for at spille sammen og give koncert på Horsens Ny Teater, skulle have fundet sted i januar. Som mange andre kultur-arrangementer er Horsens All Stars imidlertid blevet bremset af covid-19. Det kan ganske enkelt ikke afvikles i den ånd, det er tænkt, oplyser formand Machai Gordon.


Med mere end 11 år på bagen kan konceptet godt komme til at stå lidt metaltræt. Derfor er det også vigtigt, at vi, inden vi overlever os selv, stopper op og får hele ideen om Horsens All Stars-dagen gentænkt.

Machai Gordon


Planen er, at Horsens All Stars vender tilbage i 2022, og da vil det formentlig ske i et gentænkt format, uddyber han.

Annonce

Lidt metaltræthed

- Konceptet har i mange år bevist sit værd, men når man er de samme folk til at arrangere det år efter år, kommer der et naturligt tidspunkt, hvor der er brug for at se det hele med nye øjne.

- Covid-19 situationen giver en helt naturlig pause til at få stoppet op og kørt nye kræfter i stilling til at overtage arrangørrollen. Med mere end 11 år på bagen kan konceptet godt komme til at stå lidt metaltræt. Derfor er det også vigtigt, at vi, inden vi overlever os selv, stopper op og får hele ideen om Horsens All Stars-dagen gentænkt, forklarer formanden.

Ideen er, at det skal være en helt ny arrangørgruppe, der fremover skal stå for Horsens All Stars-dagen.

Annonce

Leder efter ildsjæle og talenter

Den nuværende bestyrelse vil være med på sidelinjen med gode råd, men håbet er, at yngre kræfter vil føre stafetten videre.

- Vi har endnu ikke et nyt hold på banen til at tage over. Vi er p.t. ude at se, hvem der kunne være interesseret, men en ting er sikkert: Vi vil gerne satse på den yngre generation. Vi er ude at lede efter ildsjæle og talenter, der kan bringe Horsens All Stars videre med nyt liv og helt nye tanker, forklarer kasserer Jan Nissen Petersen i en pressemeddelelse.

Annonce

Andre tilbud fortsætter

Horsens All Stars-bestyrelsen pointerer, at der fortsat er gang i de andre musik-tiltag, foreningen står bag.

Det gælder det ny tilbud Kind of Jazz og jam-aftener på KulisseLageret, ligesom der er håb om en genoplivning af International Song Contest, som tidligere blev arrangeret i samarbejde med VIA University College og Det Gule Pakhus, oplyser Horsens All Stars.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Større udvalg, robotstyret dæklager og 40 lifte: Nyt bilhus på 5600 kvadratmeter står klar om et år

Annonce