x
Annonce
Horsens

Coronavirus i Horsens: Har du et spørgsmål om udbruddet lokalt, vi skal jagte svaret på?

Horsens Folkeblad giver dig nu mulighed for at stille lokale spørgsmål om corona-virussen. Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Horsens Folkeblad giver nu dig mulighed for at stille os spørgsmål i forbindelse med den coronavirus, der påvirker både nationalt og lokalt. Dine spørgsmål vil vi forsøge at omdanne til svar.

Horsens: Coronavirus er unægteligt et begreb, alle danskere efterhånden har fået kendskab til. Corona rammer både nationalt og lokalt. Arrangementer aflyses, ekstra tiltag for at hindre smitte indføres.

Onsdag aften meldte statsministeren ud, at skoler, daginstitutioner, kulturtilbud og ældrecentre på det nærmeste lukker ned i forsøget på at inddæmme udbruddet. Men er der spørgsmål i forhold til udbruddet, set med lokale briller, du gerne vil have svar på? Så giver Horsens Folkeblad dig muligheden.

I spørgeboksen herunder har du mulighed for at stille os dit spørgsmål. Vi vil derefter forsøge at finde svaret på spørgsmålet, så vi forhåbentlig kan være med til at gøre jer klogere på, hvad corona betyder lokalt. For dig og for os alle.

Du kan spørge om alt, der handler om coronavirus. Det eneste krav er, at det skal være med udgangspunkt i Horsens. Har du spørgsmål i øvrigt til spørgeboksen, eller har du problemer med at få det til at virke, kan du altid kontakte journalist Nicolai Skovgård på mail: nissk@jfmedier.dk.

Vi håber, vi sammen kan hjælpes ad til at blive klogere på den coronavirus, der i disse dage fylder allevegne.

Annonce

Kære læser: Vi har valgt at låse alle artikler om coronavirussen op for at sikre, at alle lokale borgere har adgang til den bedst tilgængelige viden om den trussel, vi står over for. At hjælpe med at begrænse smitten af coronavirus er en naturlig del af vores mission om at understøtte det lokale samfund. Heldigvis er der mange andre vigtige historier at fortælle hver eneste dag. Du kan for 49 kroner om måneden få adgang til alle vores låste historier om dit lokalsamfund, Danmark og verden: Køb abonnement.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Liveblog: Ifølge Mette Frederiksen tyder tallene på, at tiltagene mod spredning af corona-smitte virker

Annonce