Annonce
Østjylland

Coronaudbrud påvirker stadig Bakken Bears: - Det er hårdt

Bakken Bears tabte onsdag med syv point til Dinamo Sassari. Foto: Kim Haugaard
Bakken Bears var igen lige ved og næsten i Champions League. DeSahwen Stephens mener, at holdet har niveauet til at være med i gruppen på trods af tre nederlag.

BASKETBALL: Det vil være synd at sige, at alt har kørt på skinner for Bakken Bears i denne sæson.

Foruden en susen fra svingdøren efter spillere, der er kommet og har forladt truppen, har covid-19 haft godt og grundigt fat i bjørnene, der for tre uger siden blev lagt ned på stribe.

Og det er stadig ikke noget, århusianerne er kommet sig helt over. Det fortalte head coach Steffen Wich efter onsdagens 84-91-nederlag i Champions League til Dinamo Sassari.

- Vi forsøger ikke at tale om pandemien, men vi har altså otte mand på det her hold, der har haft covid-19 så derfor taler jeg om det igen. Og hvorfor det? Vi er i en hård gruppe og tro mig, det hjælper ikke når du ikke kan træne i to og en halv uge og to af dine spillere stadig ikke er tilbage. Det er hårdt.

- Men når jeg har sagt det, så er jeg meget glad for det her hold og har stor tiltro til det. Vi spillede godt på mange punkter, vandt reboundstatistikken og gjorde mange ting rigtigt. Men vi puttede ikke bolden i havet, og det er en del af en læringsproces for os, sagde Steffen Wich.

Ifølge den amerikanske profil DeShawn Stepens, der scorede 25 point i kampen, vil holdet have godt af et par ugers træning sammen inden returopgøret på Sardinien i december.

- Vi har ingen nem gruppe, men vi lærer mens vi knokler på. Jeg mener helt bestemt, at vi har et godt hold og at vi kan slå alle i den her gruppe. Men vi skal fokusere på os selv og finde ud af, hvad der skal til for at tage kampene det sidste stykke.

- Indtil videre har vi spillet godt i 25-30 minutter af kampene, men vi bliver nødt til at levere over 40 minutter offensivt og defensivt, sagde DeShawn Stephens.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce