Annonce
Horsens

Coronatest af raske flytter rundt: Har du bestilt tid, skal du ikke længere på sygehuset

Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Horsens: Hvis man ønsker at blive testet for covid-19 og ikke har symptomer på virussen, skal man i Horsens nu testes ved Casa Arena på Langmarksvej 61 og ikke ved Regionshospitalet. Det gælder fra og med tirsdag 8. september.

Flytningen sker for at mindske presset på hospitalet, der indtil videre har taget imod alle, der har haft en henvisning fra lægen, eller som har bestilt tid på coronaprover.dk - både folk med og uden symptomer.

Ved Casa Arena har der oprindelig kun været testning uden tidsbestilling, men fra tirsdag 8. september skal man også derop, hvis man er symptomfri og har bestilt en tid. Test af raske med og uden tidsbestilling vil altså ske på samme adresse. Teststedet er på parkeringspladsen ved AC Horsens.

Det er ikke muligt at informere om fremtidige adresseændringer for teststeder på coronaprover.dk. Derfor vil nogle borgere opleve, at adressen på deres booking af test i Horsens er forkert.

Det gælder borgere uden symptomer, der inden tirsdag 8. september har booket tid til test på dagen tirsdag 8. september eller dagene derefter.

Deres aftaler vil på sundhed.dk fremstå med adressen Regionshospitalet Horsens, indgang i endegavl, bygning G, Sundvej 30, 8700 Horsens, selvom teststedet fra tirsdag 8. september flyttes til Casa Arena på Langmarksvej 61 i Horsens.

Se teststeder og åbningstider på corona.rm.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

HFS rystede topholdet

Annonce