Annonce
Brædstrup

Coronastatus i Brædstrup IF: Seniorfodbolden har tabt lidt, men ellers går det godt

- Vi håber, det snart hører op, men vi klarer os, siger Brædstrup IF-formand Ole Schultz om otte måneder med corona-udfordringer. Seniorfodbolden har tabt lidt medlemmer, men ellers ser det godt ud. Arkivfoto: Morten Pape
Coronaen er kun i meget begrænset omfang gået ud over medlemstallet i Brædstrup IF, der i alt samler cirka 1000 udøvere i otte forskellige afdelinger.
Annonce

Brædstrup: - Vi har simpelthen så mange gode mennesker i afdelingerne - det kan jeg ikke sige for tit. De er med til at holde gejsten oppe. Vi klarer os og håber, det snart hører op.

Ole Schultz er formand for Brædstrup IF, der er paraply for otte klubber, og han kan kigge ud over et landskab med cirka 1000 medlemmer - og nogenlunde status quo trods coronaens trængsler.

- Seniorfodbolden har oplevet en lille nedgang - ikke noget katastrofalt. Ungdomsfodbolden kører fortsat fint, løbeklubben er status quo trods aflysningen af Den Genfundne Bro-løbet, og vi oplever fremgang i basketball og e-sport, siger han som eksempler på udviklingen i underafdelingerne.

Brædstrup IF tæller også cykling, volleyball, gymnastik og badminton, og ingen af de frivillige er løbet skrigende væk i en svær tid.

- Dygtige folk har taget handsken op, og vi overholder alle påbud og restriktioner, garanterer Ole Schultz.


Vi har aflyst julefrokosten, som egentlig er de frivilliges løn, og det samme gælder nytårstaffel.

Ole Schultz, Brædstrup IF


Annonce

Mangler store indtægtskilder

Mest udfordret er Brædstrup IF - som mange foreninger - på aflyste arrangementer og sociale højdepunkter.

- Vi har aflyst julefrokosten, som egentlig er de frivilliges løn, og det samme gælder nytårstaffel, siger formanden.

Indtægtsgivere som Bakkefesten og BIF Cup, der afvikles ad flere omgange, og det kolossalt succesfulde BIF Cup 3-bold er vigtige, men de har været no-go i et coronaår.

- Dem mangler vi selvfølgelig, men der er så også udgifter, vi ikke har. Vi har søgt forskellige kompensationspuljer og fået penge - én af afdelingerne har fået hjælp fra en kommunal pulje, siger Ole Schultz.

Annonce

Kontingent i ro

Det bliver ikke kontingentforøgelse, der skal rette op på økonomien. Det holdes i ro, lyder det.

Brædstrup IF har tidligere tjent penge på Smukfest i Skanderborg, men der er man ikke længere. De manglende Smukfest-indtægter i 2020 har været hårde for ikke mindst klubberne i Skanderborg i omegn.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Fokus på flid og tillid: Martin vil bygge forretningsimperium på barndommens grundsten

Annonce