Annonce
Horsens

Coronapatienter er flyttet ind på nyrenoveret sengeafsnit

Medicinsk Sengeafsnit 1 med coronapatienter er rykket tilbage på syvende sal på Regionshospitalet Horsens efter en renovering. Arkivfoto: Morten Pape
Tirsdag flyttede covid-patienterne på Regionshospitalet Horsens tilbage til det oprindelige sengeafsnit på syvende sal efter en lettere renovering.
Annonce

Horsens: Under renoveringen af syvende sal på Regionshospitalet Horsens har sengeafsnittet med covid-patienter de seneste måneder været midlertidigt placeret på fjerde sal. Tirsdag flyttede de tilbage til en forbedret udgave.

- Patienterne er kommet tilbage til let renoverede rammer, der er betydeligt bedre. Der er kommet nye gulve, nye ventilationsanlæg, ny belysning, og der er blevet malet, siger projektchef på Regionshospitalet Horsens Søren Schousboe Laursen.

Da Medicinsk Sengeafsnit 1 netop tager sig af coronaramte patienter, kræver flytningen lidt ekstra.

- De særlige hygiejnekrav med ekstra rengøring før og efter flytningen af covid-patienter er også blevet fulgt til punkt og prikke, og det er foregået i god ro og orden, siger Søren Schousboe Laursen.

Annonce

Ny stue til større patienter

Projektchefen fortæller også, at selve renoveringen af sengeafsnittet er foregået fuldstændig som ventet.

- Etape et af højhusrenoveringen, som vi er i gang med nu, er gået helt, som den skulle, og så er vi klar med etape to ved påsketid, når sjette sal vil være færdig. Derefter arbejder vi os nedad i bygningen med fjerde og femte sal, siger Søren Schousboe Laursen.


De særlige hygiejnekrav med ekstra rengøring før og efter flytningen af covid-patienter er også blevet fulgt til punkt og prikke, og det er foregået i god ro og orden.

Søren Schousboe Laursen, projektchef Regionshospitalet Horsens


Ud over forbedringer af inventaret er der kommet en tilføjelse til afdelingen.

- Vi har fået en bariatrisk stue til de lidt større patienter. Det bliver man nødt til at tænke ind, når man indretter nye afsnit, siger Søren Schousboe Laursen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Jacob Knudsen stopper i Odder

Annonce