Annonce
Debat

Coronapas eller ej: Nye Borgerlige glimrede igen ved at stå uden en aftale

Ole Lund. Pressefoto

Læserbrev: Så blev landets politiske partier - på nær… igen… Nye Borgerlige - enige om, at vi skal have et coronapas, så Danmark kan åbne hurtigere op.

Som borgerlig politiker glæder det mig især, at vores liberale erhvervsliv igen kan få gang i sin forretning. Det har været en meget hård tid for mange, og selvom der er, og har været hjælpepakker, er der ingen tvivl om, at mange liberale erhvervsdrivende fortsat er i en svær krise.

Mange børn og unge har uden for enhver tvivl betalt en meget høj pris i forhold til manglende skolegang og læring, og ikke mindst har de lidt under den manglende sociale sammenkomst med deres kammerater og lærere.

Heldigvis bliver der iværksat psykologiske hjælpeforanstaltninger, så de unge meget hurtigere kan komme på ret køl igen.

Ungdomsuddannelserne har også lidt voldsomt, og, ja, det er jo ikke raketvidenskab at forstå, at eksempelvis murerlærlinge har haft endog meget svære vilkår med at lære at mure, da de alt andet lige skal lære dette ved at en aktiv indsats på skolerne og ikke igennem en computerskærm.

I Dansk Folkeparti synes vi overordnet, at det er den rigtige beslutning, at vi skal have et coronapas, fordi alternativet var, at Danmark fortsat skulle være nedlukket.

I Horsens håber vi, at alle vil bakke op om dette tiltag. Vi har fuld forståelse for, at det for mange kan virke træls, men det er nu engang det, som er bestemt politisk, og det vi må forholde os til… OG vi vil jo ALLE gerne, at Danmark åbner hurtigere op.

Det er en billig pris at ”betale” for, at samfundet kan åbne igen. Vi havde selvfølgelig helst været fri, men situationen kræver handling, og det har så de fleste af landets partier stemt for var nødvendigt.

Nye Borgerlige glimrede igen ved at stå uden en aftale, og man kan jo godt som helt almindelig borger med eller uden politisk tilhørsforhold tænke: Hvor er lige den sunde fornuft blevet af hos Nye Borgerlige?

Endnu engang brillerede Nye Borgerlige med at stille sig i et hjørne for sig, melde sig ud af fællesskabet og bare råbe op. Det er, som om Nye Borgerlige slet ikke har forstået vigtigheden i, at det er NU, vi altså står SAMMEN om at få Danmark åbnet.

Vi i Dansk Folkeparti er glade for igen at tage politisk ansvar og sørge for, at vores samfund langsomt, men sikkert kommer på benene igen og havde da håbet, at også Nye Borgerlige forstod alvoren i dette her.

Igen igen må man bare konstatere, at Nye Borgerlige ikke formår kunsten at tage politisk ansvar, men kunsten at kunne råbe højt og være ”Rasmus Modsat”, ja, den kunst mestrer de til fulde, og man kan jo kun tænke:

Hvad vil Nye Borgerlige i dansk politik, altså ud over at råbe op, holde skåltaler og fremtræde som sure vrisne mænd og kvinder?


Hvad vil Nye Borgerlige i dansk politik, altså ud over at råbe op, holde skåltaler og fremtræde som sure vrisne mænd og kvinder?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

SuperBrugs øgede overskuddet

Kultur

Stor Horsens-festival opgiver 2021: Der er en grænse, og den er nået, siger arrangør

Annonce