Annonce
Erhverv

Coronakrise er den perfekte timing: Martin og Anders springer ud som autoforhandlere

Anders Skov Rasmussen (til venstre) og Martin Algreen har begge gået med drømmen om at blive autoforhandler. Nu forløser de drømmen i fællesskab. Foto: Morten Pape
Martin Algreen og Anders Skov Rasmussen er nye kompagnoner i virksomheden Algreen & Skov, der sælger primært brugte biler.
Annonce

Lund: Umiddelbart synes det besværligt at få "coronakrise" til at rime med "perfekt timing".

Det er ikke desto mindre, hvad Martin Algreen og Anders Skov Rasmussen mener at have gjort.

De to, der til sammen udgør 49 års erfaring fra autobranchen, stiftede i april Lund-virksomheden Algreen og Skov, der har til formål at forhandle biler, primært brugte.

- Vi kan se, at på grund af coronakrisen falder nyvognssalget, mens brugtvognssalget går frem. Så nu tager vi arbejdshandskerne på, siger 36-årige Martin Algreen.

Algreen & Skov har adresse på Silkeborgvej 136 og deler faciliteter med LC Autoservice, der er tæt beslægtet med Algreen & Skov. Værkstedet drives nemlig af Anders Skov Rasmussen, der ejer 50 procent af Algreen & Skov.

- Så det bliver sådan, at man kan købe en bil hos Algreen & Skov og efterfølgende få den til service hos LC Autoservice, siger Martin Algreen.

Vi skal ikke ud at konkurrere med nyvognssælgerne. Derfor vil vores biler ligge i spændet mellem 30.000 og 250.000 kroner.

Anders Skov Rasmussen

Annonce

En gammel drøm

Inden Martin Algreen sprang ud som selvstændig, var han sælger hos virksomheden Bache, der forhandler Iveco-køretøjer.

Her udførte han sin daglige dont fra et kontor i Lund, hvorigennem han lærte Anders Skov Rasmussen at kende. Efterhånden fandt de to ud af, at de delte samme drøm.

- Jeg har altid drømt om at være bilforhandler, siger Martin Algreen, der har 21 års brancheerfaring.

Syv færre end Anders Skov Rasmussen.

- Det er en gammel drøm, der har stået på venteliste i flere år, at have handel og service under samme tag, siger 51-årige Anders Skov Rasmussen.

Det eneste, de hver især manglede, var en god samarbejdspartner, og det fandt de i hinanden.

Annonce

Mellem 30 og 50

Algreen & Skov kommer løbende til at udbyde mellem 30 og 50 biler til salg. Udvalget bliver alsidigt, men prisen bliver aldrig højere end 250.000 kroner.

- Vi skal ikke ud at konkurrere med nyvognssælgerne. Derfor vil vores biler ligge i spændet mellem 30.000 og 250.000 kroner, siger Anders Skov Rasmussen.

De to kompagnoner vil købe bilerne hos forhandlere, på auktioner og hos private.

- Folk er velkomne til at komme her med deres bil for at modtage et bud, siger Martin Algreen.

Og hvorfor skal folk så vælge at gå til Algreen og Skov?

- Vi er den eneste bilsælger i Lund. Vi sætter en ærlig og ordentligt behandling i højsædet. Og vi leverer bilerne nysynede og med kilometergaranti, siger Martin Algreen.

Algreen & Skov vil løbende udbyde mellem 30 og 50 biler. Foto: Morten Pape
Anders Skov Rasmussen (til venstre) driver i forvejen LC Autoservice, der ligger på samme matrikel som Algreen & Skov, mens Martin Algreen kommer fra et job som sælger hos Bache A/S. Foto: Morten Pape
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
AC Horsens

Kampen minut for minut: AC Horsens var nedspillet totalt og tabte trods fin slutspurt

Danmark

Kvalitet i stedet for tom reklame

Coronavirus

Live: Styrelse slår fast - skoler bør aflyse alle lejrskoler og klassefester

Annonce