Annonce
Brædstrup

Coronafyring fik enlig mor til at gå efter sin drøm: Mette åbner coachvirksomhed for personlig udvikling

Mette Egelund fra Brædstrup har stiftet sin egen coach-virksomhed, hvor hun hjælper folk med at tackle livets problemer. Pressefoto
Mette Egelund fra Brædstrup havde i mange år drømt om at stige af hamsterhjulet og blive selvstændig. En fyring under coronakrisen fik hende i gang, så i dag driver hun sin egen virksomhed.

Brædstrup: Modstand gør stærk. Sådan har livet i de senere år været for 37-årige Mette Egelund fra Brædstrup. I 2016 blev hun skilt fra sin mand, som hun har to børn med, og hun skulle dermed til at finde balance i tilværelsen med to små børn og et fuldtidsjob.

30. marts i år blev Mette Egelund fristillet fra sit salgsjob på Lantmännen Unibake i Hatting på grund af coronakrisen, men i stedet for at blive slået ud af fyringen valgte Mette Egelund at bruge den til at forfølge sin drøm om at blive selvstændig.

- Jeg kunne mærke, at jeg var løbet tør for glæde og passion i mine tidligere job, så jeg vidste med mig selv, at jeg ikke skulle videre ad den vej. Jeg var blevet træt af hamsterhjulet med at stå tidligt op, aflevere børn, i job, hjem igen og lave mad og putte. Den ene dag gik efter den anden, og jeg var nærmest kun sammen med mine børn to timer om dagen. Jeg besluttede derfor, jeg ville arbejde videre med min forretningsidé om at hjælpe folk med personlig udvikling og tackle modstand i livet, som jeg selv har gjort, siger Mette Egelund.

Annonce

Selvstændig uden sikkerhedsnet

Tanken om at blive selvstændig har rumsteret i flere år for Mette Egelund, og hun har derfor taget en uddannelse som oppe-guide og i personlige udvikling.


Det handler meget om at se muligheder frem for begrænsninger og forsøge at få det bedste ud af selv trælse situationer og livsændrende begivenheder.

Mette Egelund


Hun har således stiftet sin egen coach-virksomhed, Find Svaret i Dit Hjerte - Mette Egelund, Din Guide. Her tilbyder hun små online-kurser for at hjælpe andre med at opnå balance, frihed og større livsglæde samt modet til at gå efter sine drømme og samtidig have mere tid og overskud til sine børn, Rasmus og Dicte på otte og fem år.

- Det at starte som selvstændig er både spændende og lidt skræmmende på samme tid. Som lønmodtager har du et sikkerhedsnet, der kan gribe dig, hvis noget går galt. Som iværksætter står du alene. Det kan være en hård og kynisk verden, for hvad med pensionsopsparingen? Feriepenge er der heller ikke noget, der hedder. Jeg håber, jeg kan komme til at leve af min virksomhed, men måske er det ikke realistisk. Der er en hård konkurrence i coach-branchen, og skal man lykkes, afhænger også meget af, om folk kan lide mig og er villige til at købe mit produkt, siger Mette Egelund.

Annonce

Ser muligheder

Hun er derfor gået i gang med at gøre sig selv og sin virksomhed mere synlig, og derudover arbejder hun på at lave freelance-aftaler som skribent og SoMe-konsulent for at få økonomien til at hænge sammen. For Mette er det dog alle bekymringerne værd.

- Det handler meget om at se muligheder frem for begrænsninger og forsøge at få det bedste ud af selv trælse situationer og livsændrende begivenheder. Jeg prøver nu at forfølge min drøm og gøre det, som giver mig glæde og passion. Jeg håber, at jeg med min historie kan hjælpe andre til at opnå det, de drømmer om, siger Mette Egelund.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport

Se højdepunkterne: En vigtig redning gav AC Horsens endnu et point mod AaB

Annonce