Annonce
Odder

Corona: Vitapark bliver stoppested for testbiler

Covid-testbilen kommer til at holde her to gange om ugen, onsdag og søndag. Foto: Hans Jørgensen
Annonce

Odder: Bliv undersøgt for coronavirus i Vitapark uden at bestille tid. Sådan lyder tilbuddet fra Region Midtjylland, som sender en række solgule covid-testbiler ud i sommerlandet. De vil blandt andet besøge turistområder og havne, og hver uge stopper en af bilerne to gange i Vitapark i Odder.

Her kan alle over 15 år komme og blive testet uden at have bestilt tid i forvejen, og resultatet fra testen kommer indenfor tre døgn. Testen er kun for personer, der i forvejen er sunde og raske. Hvis man har symptomer på virussen, skal man i stedet for kontakte sin læge.

Testbilen kommer til Vitapark hver onsdag og søndag klokken 8.30-12.30, og den holder på Vitavej 69. Når man ikke kender området i forvejen, kan Vitapark være lidt besværlig at finde rundt i. Man kommer lettest til stoppestedet ved at køre via Asylgade og dreje op mod Indgang B i Vitapark.

Indgang B ligger i enden af den bygning, der også huser en række små iværksættervirksomheder samt Udviklingodder. Andre kan måske bedre finde ved, hvis de får at vide, at det er indgangen i nærheden af udstillingsstedet Kunstværket.

Annonce

Stopper efter behov

Regionen driver de gule testbiler på vegne af Testcenter Danmark og Ældre- og Sundhedsministeriet, og stoppestedet i Vitapark er et af 15 steder, hvor bilerne holder. Stoppestederne ændrer sig i takt med behov og efterspørgsel, og man kan se en opdateret liste over holdepladser på www.corona.rm.dk.

Når man bliver testet, kan man se resultatet på sundhed.dk indenfor 72 timer. Hvis man er smittet, får man direkte besked.

Testen er ikke for børn. Det kræver nemlig en særlig rutine at teste børn under 15 år, og derfor kræver test af børn, at man kontakter sin egen læge. Herefter kan man booke en tid, og børnene bliver testet af personale fra en børneafdeling, og det sker på et hospital.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Ejer af Oasen: Jeg troede, det var en kunde, der ringede for at aflyse...

Hedensted

Galleri udstiller samlerobjekter

Horsens For abonnenter

Borgmester er ærgerlig over Learnmark-beslutning - bestyrelsesformand åbner dør på klem

Annonce