Annonce
Østjylland

Corona-trussel: 28-årig spyttede betjent i ansigtet

En 28-årige mand, der sad bag rattet og sov, var noget utilfreds med at blive vækket og nægtede at oplyse, hvem han var til Østjyllands Politi. Foto: Axel Schütt
En anholdt mand råbte ikke bare skældsord til betjente under en anholdelse. Han spyttede også en betjent i ansigtet.
Annonce

AARHUS: En 28-årig mand er nu sigtet for vold, efter han modsatte sig en anholdelse og endte med at sende en spytklat i ansigtet på en betjent midt i corona-tiden.

En patrulje fra Østjyllands Politi bankede søndag klokken 14.20 på ruden til en bil, der holdt parkeret på Herredsvej i Hasle. I bilen sad to mænd og sov, og politiet havde fået en anmeldelse om, at mændene muligvis var påvirkede. Derfor besluttede patruljen at undersøge sagen nærmere.

Den 28-årige mand, der sad bag rattet og sov, var noget utilfreds med at blive vækket og nægtede at oplyse, hvem han var, oplyser Østjyllands Politi.

Han steg ud af bilen og gik hen imod en af betjentene og skød brystet frem. Han blev anholdt og sigtet for ikke at ville oplyse sit navn til politiet.

Under anholdelsen gjorde den 28-årige kraftigt modstand og råbte gentagne gange flere skældsord mod betjentene. Mandens aggressive adfærd fortsatte under køreturen ind til politistationen, og han begyndte nu også at spytte i patruljebilen.

Fremme på stationen spyttede manden også en af betjentene i ansigtet. Han blev derfor sigtet for vold mod politiet, ligesom han også blev sigtet for at fornærme politiet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Horsens

Frederik Rønnow skadet

Annonce