Annonce
Kultur

Corona-stop for Sting i  Horsens - men pop-ikonet prøver igen

Bliver tredje gang lykkens gang for de mange fans, der har billet til Sting-koncerten i Horsens? Det vil vise sig næste år. Arkivfoto: Morten Pape
Det britiske verdensstjerne er i gang med et internationalt kalender-puslespil på grund af pandemien. Koncert-flytning til 2022 giver Horsens & Friends chancen for at flytte udsolgt koncert til en større arena.

Horsens: 2021 bliver alligevel ikke året, hvor et stort horsensiansk koncertpublikum kommer til at synge med på klassikere som "Roxanne", "Message In A Bottle" og "Every Breath You Take".

Det 69-årige britiske pop-ikon Sting skulle egentlig have spillet en "intim"-koncert for 5500 fans i Lunden 19. juni, men på grund af corona-situationen er koncerten, der i forvejen var blevet skubbet fra juni 2020, blevet udskudt endnu en gang, oplyser Claus Visbye, direktør for Horsens & Friends.


Vi må væbne os med god tålmodighed og vente, til verden på en eller anden måde er oppe at køre igen.

Claus Visbye


Ny dato bliver 24. juni 2022, uddyber han om flytte-manøvren, der er en brik i et større internationalt kalender-puslespil, som Sting er i gang med.

Annonce

Flytter datoer i ét væk

Verdensstjernen udskyder ifølge Visbye hele sin europæiske "My Songs"-turné, der skulle have udspillet sig i sommerens løb, og for Horsens & Friends-direktøren kommer Stings beslutning ikke som en kæmpe overraskelse.

Sting i Horsens

Sting skulle oprindelig have optrådt i Lunden i Horsens 23. juni 2020, men koncerten blev udsat til 19. juni 2021 på grund af corona.

Nu er koncerten flyttet igen - af samme årsag. Ny dato er 24. juni 2022 på Fængslet.

Her optræder Sting på sin ”My Songs”-turné, der byder på en stribe af den britiske verdensstjernes mest kendte numre fra årene i The Police og som solist.

Koncerten i Horsens er egentlig udsolgt, men på grund af flytningen fra Lunden til Fængslet bliver der plads til cirka 2000 publikummer mere.

Billetsalget er begyndt.

- Vi har flyttet på datoer i ét væk i det seneste års tid, og vi må desværre konstatere, at det heller ikke i denne omgang bliver aktuelt med besøg af de her store turneer. Vi må væbne os med god tålmodighed og vente, til verden på en eller anden måde er oppe at køre igen, siger direktøren, som på grund af de problemer, pandemien byder musikverdenen, blandt andet også har måttet rykke en dobbeltkoncert med Bryan Adams til 2022.

Annonce

Plads til flere på Fængslet

Han glæder sig over, at det er i det hele taget er endt med en udskydelse og ikke en aflysning af Sting-koncerten, og flytningen har i øvrigt åbnet nye muligheder for afvikling af den udsolgte begivenhed.

I stedet for Lunden skal Sting i 2022 optræde på Fængslet, hvor stedets store gård skal agere arena. Dermed bliver der dels plads til et større publikum, dels plads til, at arrangørerne bedre kan efterleve eventuelle corona-restriktioner i 2022, forklarer Claus Visbye.

- Vi regner med, at der bliver plads til omkring 2000 flere end i Lunden, siger han og konstaterer, at den forhenværende straffeanstalt oprindelig var i spil som det foretrukne venue.

Annonce

Fængselsgård har været en byggeplads

Fængslets omfattende ombygningsprojekt Vestsalen, der begyndte i juni 2020, omdannede imidlertid en stor del af fængselsgården til byggeplads, hvilket betød, at Lunden kom i spil som alternativ.

Nu er der udsigt til, at Vestsalen-byggeriet bliver færdiggjort i sensommeren i år, og dermed vil der næste år altså være plads til Sting og den stribe af klassiske pop- og rock-sange, hans bagkatalog rummer fra årene som solist og som del af Police.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Navne

Skuddræbt kvindes kolleger i mindeord: Vi savner hendes hjertevarme, smil, latter og dejlige humor

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce