Annonce
Kultur

Corona slukker stjernerne: River igen tæppet væk under stor musik-begivenhed i Horsens

Folk mødes, og sød musik opstår. Sådan har det i mange året været, når Horsens All Stars samlede lokale musikere på kryds og tværs til en dag med jams og koncerter. Nu nedlægger corona imidlertid musikermødet for andet år i streg, oplyser Machai Gordon - her bag trommerne. Arkivfoto: Flemming Liin
Anden gang blev heller ikke lykkens gang for en genrejsning af Horsens All Stars. - Det er meget tungt at skulle rejse sig igen, lyder det fra en af drivkræfterne.

Horsens: Det bliver heller ikke i 2022, at en af Horsens største, nyere musiktraditioner,. Horsens All Stars, rejser sig igen.

Sidste år tvang corona arrangørerne af den årlige dag med jams og koncerter med 100-150 af lokalområdets musikere til at aflyse. Og nu river pandemi og restriktioner igen tæppet væk under begivenheden, der skulle have fundet sted 22. januar, oplyser Machai Gordon, en af drivkræfterne bag Horsens All Stars.

- Vi kan ikke gennemføre, som det ser ud med restriktionerne lige nu. Vi ved ikke engang, om de når at blive ophævet. Samtidig kan vi se på antallet af tilmeldinger, at folk stadig er bekymrede og ikke kan se sig selv deltage, som situationen er lige nu, siger han.

Annonce

Aflysningen betyder, at projektet er fuldstændig skrinlagt i 2022.

Flytning er ikke en mulighed

En flytning er ikke mulig, fordi den store musikdag næppe kan få den pondus, den plejer at have, på andre tidspunkter af året, vurderer man i arrangørgruppen.

...vi kan konstatere, at der stadig er mange, der er taler om Horsens All Stars og efterlyser det. Så det har en berettigelse.

Machai Gordon

- Vi har talt om at ændre dato, men vi kan ikke samle så mange musikere senere på året, hvor mange har travlt med at spille koncerter: Der begynder at komme arrangementer ind, så er der festivalerne, og derefter kommer julefrokosterne. Vi kunne måske lave det i mindre målestok, men der er også en økonomi, der skal hænge sammen, og spørgsmålet er, om vi vil kunne trække publikum nok, hvis der for eksempel kun er 50 musikere med, siger Machai Gordon.

Planen er, uddyber han, at forsøge at genrejse Horsens All Stars, der har fundet sted 11 gange tidligere, næste år.

Annonce

All Stars med berettigelse

- Men det er lidt tungt lige nu. Vi var godt i gang med planlægningen, og nu står vi for andet år med en aflysning, siger han.

- Men kan konceptet i det hele taget komme igen efter to år med aflysninger?

- Det ved vi ikke endnu, men vi kan konstatere, at der stadig er mange, der taler om Horsens All Stars og efterlyser det. Så det har en berettigelse, siger Machai Gordon og fremhæver det bindemiddel, som den fælles dag for lokale musikere har vist sig at være.

Annonce

Sætter aftryk

- I arrangørgruppen kom vi forleden til at snakke om, hvor stort aftryk det har sat på musiklivet i byen. Der er mange konstellationer, der udspringer af de møder, der sker. Mange er startet ved at være med i en tilfældig gruppe ved Horsens All Stars, og så vokser det derfra, forklarer han.

- Umiddelbart tænker jeg, at vi vender tilbage, lyder det fra Machai Gordon, som også forventer at folkene bag Horsens All Stars i løbet af 2022 vil arrangere andre musiker-møder. Dog i meget mindre skala.

- Vi overvejer nogle jams og clinics, som vi også har lavet før, men vi er ikke nået længere end til tanken, lyder det fra Machai Gordon.

Annonce
Hedensted For abonnenter

Phillip har kæmpet mod DSB halvanden måned efter tanketorsk: - Jeg glemte tasken - men de stjal computeren

Danmark

Torsdagens coronatal: Rekordmange tilfælde - smittetal runder 40.000

Annonce
Annonce
Annonce
Horsens For abonnenter

Byggefirma fik nej til dispensation fra lokalplan - og prøvede så at presse kommunen til at betale en del af regningen

Navne For abonnenter

En bugnende fuld kirke sendte 45-årige Anders Bonnemann smukt afsted: Vellidt møbelpolstrer havde en enorm berøringsflade

AC Horsens

AC Horsens må undvære fire mand til testkampen mod Randers FC: Angriber træner med i HB Køge

Odder

Cyklister kan godt begynde at glæde sig: Snart kommer der nye cykelstier

Thulesen Dahl: Pia Kjærsgaard skal ikke ind i ledelsen af DF

Hedensted For abonnenter

DSB vender på tallerken i computersag: - Vi havde den, så det er vores ansvar

Horsens

Rent vand er ingen selvfølge: 145 lodsejere involveres i 1000 hektar stor jord-kabale

Navne

Find dig selv på listen: Her er de 50 mest populære navne i Horsens

Mens smitten raser i daginstitutioner: Hver tredje ansat mangler fortsat sidste vaccinestik

Brædstrup

Vandværk lukker: Rensning af kulsyre i vandet vil blive for dyrt

Horsens For abonnenter

Slut med byrådspolitik: Nu skal Anne Lene Løvbjerg tale seniorernes sag over for byrådets politikere

AC Horsens

AC Horsens-spiller er ved at sprænge i luften af utålmodighed: Han fik sit gennembrud i efteråret, og lige nu forhindrer en skade ham i at fortsætte opturen

Annonce