Annonce
Kultur

Corona sender kommunens kulturliv i cyberspace

Jakob Bille håber, at online-indsatsen kan give borgerne en del af den dosis kultur, de går glip af for tiden. Arkivfoto: Morten Pape
Horsens Kommune vil holde gang i gaden via nettet. Tilbyder fra næste uge en stribe arrangementer, du kan opleve i smittesikker afstand hjemme bag skærmen.
Annonce

Horsens: Horsens Kommune rykker nu en del af sit kulturliv online.

Foråret varsler typisk, at der kommer gang i en lang række af de kulturtilbud, der findes i kommunalt regi. På grund af coronakrisen kommer cyberspace nu imidlertid i spil som scene for mange begivenheder - i hvert fald i en periode, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

- Horsens Kommune er kendt for et stærkt kultur-brand, og selvom vi lige nu står i en særlig situation, er der masser af måder, hvorpå kulturen stadig kan give gode oplevelser og sjov inspiration. Jeg håber, at de aktiviteter, vi har planlagt, kan bruges hjemme i stuerne, udtaler Jakob Bille (LA), som er formand for kultur- og civilsamfundsudvalget.

Annonce

Fra yoga til tegne-tv

Konkret vil den kommunale bylivsgruppe Mærk Byen og lokale aktører "byde på daglige aktiviteter og oplevelser hjemme i din egen stue," fremgår det i pressemeddelelsen, hvor kommunen uddyber:

"Allerede fra næste uge kan du glæde dig til musikalske oplevelser med KulisseLageret, yoga for begyndere med Greenhouse Yoga, aktiviteter med Kaleido, gækkebreve med Horsens Museum, indslag fra Grus, billedskolens tegneopgaver og Tegnefestival TV, mulighed for at lave din egen påskepynt med kunstner Karina Bækkelund og meget mere."

Man kan læse mere om programmet på Mærk Byens side på Facebook, www.facebook.com/maerkbyen/

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce